FOTO Brazilski napadač Yuri Nicolas zabio prvijenac i oduševio navijače, Slatina uvjerljiva protiv predavačkog Dinama

U trećem kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Slatine na svom su stadionu Antuna Tone Butorca uvjerljivo svladali Dinamo iz Predavca rezultatom 4:0.

U domaćim redovima sa “zebnjom” su očekivali tu utakmicu, jer su Predavčani prije šest dana na svom terenu svladali jednu od najmoćnijih momčadi lige – Pitomaču, međutim, u slatinskoj utakmici domaća momčad je u potpunosti dominirala i došla do pobjede koja je mogla biti još uvjerljivija.

m_IMG_4544

Prvi zgoditak postigao je Ivan Stjepić u 21. minuti. Do odlaska na odmor domaću prednost udvostručio je svojim pogotkom Florijan Rupčić u 35. minuti. U drugom dijelu slatinski nogometaši postigli su još dva pogotka. Rupčić je u 60. minuti svojim drugim zgoditkom povećao prednost Slatine na 3:0, dok je konačni rezultat postavio Brazilac u redovima Slatinčana Yuri Nicolas Silva Nascimento, koji je s nekoliko poteza oduševio nazočne navijače.

m_IMG_4658

– Nakon našeg poraza u Čazmi i pobjede Dinama na svom terenu malo sam se pribojavao ove utakmice, međutim, kada smo rastrčani i igrači provode svoje zadatke na terenu rezultat nije upitan. Novi igrač iz Brazila odlično se uklopio u našu momčad – nakon utakmice zadovoljan je bio trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Dinamo Predavac 4:0
Igrač utakmice: Ivan Stjepić

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content