LJUBAV OKO SVIJETA Anđela i Davor Rostuhar s posjetiteljima suhopoljskog Dvorca Janković podijelili jedinstvenu ljubavnu priču

Posjetitelji Dvoraca Janković u Suhopolju jučer (subota) su uživali u dvorišnoj večeri uz nagrađivani film “Ljubav oko svijeta”. Riječ je o dokumentarnom filmu supružnika Anđele i Davora Rostuhara koji su svoj medeni mjesec pretvorili u cjelogodišnje putovanje i istraživanje te traženje odgovora na pitanje što je ljubav.

Na putovanju su razgovarali s više od 200 ljudi u 30 zemalja na 6 kontinenata te su po povratku sve to stavili u dokumentarni film i knjigu koji pokazuju svu složenost ljubavi u 21. stoljeću.

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj zapanjujući dokumentarac prikazuje nam 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

IMG 3773

Projekciju su uveličali i sami autori, Anđela i Davor, svjetski putnici koji su i ovoga puta zračili ljubavlju i pozitivom te su s brojnim posjetiteljima podijeli svoje nezaboravno iskustvo. 

Film je prikazan pod supokroviteljstvom Centra za posjetitelje “Dvorac Janković” i Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, žđl, Foto: S. Sudar)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content