NAPRAVILI ŠEST IZMJENA I UZELI TRI BODA Ferdinandovac prekasno uložio žalbu, protiv Garića i službenih osoba pokrenut disciplinski postupak

U rubriku “vjerovali ili ne” može se svrstati utakmica, odnosno propust u susretu 3. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica odigranom proteklog vikenda u Garešnici, u kojem su se sastali domaći Garić i Ferdinandovac.

Iako se zna da je za vrijeme utakmice dopušteno napraviti pet izmjena, domaćin ih je napravio šest. Glavni sudac bio je Ante Vicić, pomoćnici Branislav Grujić i Saša Ličinić, a delegat Ivan Tomić. Nevjerojatno je da nitko od njih nije vidio što se događa, kako za vrijeme, tako ni nakon utakmice.

Iako je uobičajen postupak da se kod ovakvih ili sličnih situacija susret registrira rezultatom 3:0 u korist “oštećene” momčadi, Nogometni klub Ferdinandovac prekasno je uložio žalbu i rezultat će ostati onakav kakav je i bio nakon 90 minuta igre, odnosno 1:0 za domaću momčad za koju je poentirao Ante Starčević u 88. minuti susreta.

Kako navodi portal klikaj.hr, još se većim propustom može smatrati to što nitko u Ferdinandovcu nije na vrijeme uvidio pogrešku, pa ju prijavio nadležnom savezu, onom Bjelovarsko-bilogorskom. Rok za žalbu bio je dva dana od odigravanja utakmice, a taj rok za Ferdinandovac je prošao, pa su ostali praznih ruku, odnosno poraženi.

U službenom glasniku lige objavljeno je kako se pokreće disciplinski postupak protiv Nogometnog kluba Garić, njihovog službenog predstavnika Marija Milutina, protiv glavnog suca utakmice Ante Vicića, prvog pomoćnog suca Branislava Grujića i delegata utakmice Ivana Tomića. Svi oni pozvani su da daju službeno očitovanje o navedenom događaju.

Ferdinandovac tako neće dobiti nikakve bodove, no nekakva kazna sigurno čeka Garić. Pričekat će se nekoliko dana da se donese odluka.

(www.icv.hr, klikaj.hr, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content