Nova dimenzija zabave na Party Ranch Housu u Osijeku: Rodeo na mehaničkom biku jedna od glavnih atrakcija

Svi oni koji žele povisiti razinu adrenalina, pa zajahati na mehaničkom biku i testirati svoju izdržljivost, zabaviti se s cijelom obitelji, proslaviti rođendan, djevojačku ili momačku večer, od sada to mogu u novootvorenom Party Ranch House.

Riječ o obiteljskom gospodarstvu pokrenutom još sredinom prošlog stoljeća koje se prostire na površini od tri tisuće četvornih metara. Ranč je na mirnoj lokaciji prilazu grada Osijeka, uokolo nema susjeda, pa se na njemu može slobodno partyjati.

– Uočili smo tržišnu nišu, manjak kuća za zabavu u Osijeku, odnosno dosta je lijepih kuća za odbor ruralnog stila s ili bez bazena, prilagođenih starijoj klijenteli. Mi smo se okrenuli zabavi, mladima, rođendanima ali istovremeno smo ciljali na 4 zvjezdice koje je teško dostići jer se moraju ispuniti brojni strogi kriteriji za minimalne tehničke uvjete od klimatizacije prostora preko opreme hladnjacima, perilicama za suđe i rublje sve do opreme kupatila te čak veličine madraca u spavaćoj sobi- ističe idejni začetnik projekta magistar ekonomije Dinko Bukvić-Buljubašić, jedan od članova obitelji u čijem je vlasništvu imanje preko 60 godina.

Dodaje kako je Party house Ranch projekt nastao kao težnja za pokretanjem vrhunski opremljenog mjesta za zabavu i proslave u Osijeku, a čistoća, sigurnost, zabava, sport i tehnologija, te kreativnost osnove su njihovog poslovanja.

Inače obiteljska tvrtka “Autocentar Buljubašić” dobro je poznata osječkoj javnosti po brojnim inovativnim idejama, poput postavljanja safari vozila u osječki zoo kavez s lavovima, izrade automobila roštilja, kombi bara i brojnih drugih realiziranih inovativnih zamisli.

– Iskreno, put je bio dug i nije bilo lako od procesa legalizacije građevine, preko ishođenja svih dozvola. Bilo je puno izazova poput dobivanja priključka za internet, dovlačenje pitke vode kopanjem rova od 200 metara, prenošenja solarnog grijača za vodu, izgradnje igrališta, ali uspjeli smo zajedno. U jednom trenutku smo bili suočeni s manjkom građevinskih tvrtki spremnih da odrade posao  pa smo na kraju zahvaljujući trudu naših djelatnika koji su varili cijevi, postavljali pločice i obavili “lavovski” posao, uspjeli zajednički projekt privesti kraju – priča Dinko.

Dodaje kako su od 2015. godine gradili dio po dio do konačnog cilja. Od restauriranog vozila VW T2 napravljen je šank te nosač za TV, od kožnih sjedala luksuznog vozila Mitsubishi L200 sjedeće garniture, te drugi namještaj od vozila i paleta koji su izradili tijekom pandemijskog razdoblja.

Ističe kako je odaziv odličan, djeca uživaju u igrama vučenja užeta, nogometu, pečenju kukuruza na ognjištu i brojnim drugim aktivnostima na svježem zraku.

– Najveći interes je vikendom za momačke i djevojačke večeri jer imamo zaista veliko dvorište uz mogućnost smještaja, glazbe, Dj-a ili tamburaša, hrane i drugih opcija prema dogovoru. S druge strane, dane u tjednu od ponedjeljka do četvrtak i nedjelju vidimo kao dane za rođendane te je tu tržište drugačije i također je odaziv odličan- kaže Dinko.

Ističe kako su cijene za rođendane tijekom tjedna zaista promotivne, za 600 kuna dobiva se sve u trajanju od 4 sata, a s najmom bika je tisuću kuna.

– Istovremeno nema onih doplata za svakog gosta i možete pozvati na rođendan cijeli razred i baku i djeda i susjedstvo do 50 osoba što nigdje nije slučaj u drugim rođendaonicama, igraonicama i slično gdje se svaki dodatni gost naplaćuje. Prostor se može prilagoditi za sve vrste prigoda prema dogovoru – naglašava za kraj Burić-Buljubašić ističući kako su im najvažniji zadovoljni klijenti jer “dobar glas daleko se čuje”.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content