Orahovački policajci povodom Dana policije ugostili predstavnike vlasti, tvrtki, obrtnika…

U povodu Dana policije i blagdana svetog Mihaela – zaštitnika policajaca, načelnik Policijske postaje Orahovica Krunoslav Bot i njegov zamjenik Milan Rončević ugostili su i počastili predstavnike vlasti jedinica lokalne samouprave, tvrtki i obrtnike.

-U povodu našeg Dana pozvali smo naše drage goste i suradnike, poslovne partnere kako bi im se zahvalili na odličnoj suradnji tijekom godine te učvrstili dobre odnose. Zahvaljujem se prije svega gradskoj i općinskim vlastima na odličnoj suradnji i evo nadam se kako će ista i u budućnosti biti još bolja i čvršća – rekao je načelnik Bot.

Gradonačelnik Saša Rister također je pohvalio odličnu suradnju Grada Orahovice i policije.

-S Policijskom postajom i njenim čelnicima i djelatnicima imamo doista odličnu suradnju, i baš zato mi je velika čast biti danas ovdje i želja mi je da se ta suradnja nastavi i dalje prije svega na zadovoljstvo i sigurnost naših sugrađana. Svim djelatnicima policije još jednom želim sretan njihov dan – rekao je Rister.

Načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić također je potvrdio odličnu općinsku suradnju s policijom.

-Kako je blagdan svetog Mihaela i naš Dan općine, mi smo jučer ugostili čelnike Policijske postaje u našem prostoru i da tako kažem zajednički proslavili ovaj naš dan. Suradnja je naravno s policijom odlična i čvrsto vjerujem da će tako biti i nadalje – zaključio je Durmić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content