Otkazan ovogodišnji polumaraton Virovitica – Barcs, koji je trebao biti održan u subotu, 25. rujna

blank

Danas (srijeda) smo dobili obavijest da je otkazan ovogodišnji polumaraton Virovitica – Barcs, koji je trebao biti održan u subotu, 25. rujna. Priopćenje, u kojemu “stoji” da je osnovni razlog otkazivanja sveprisutna pandemija koronavirusa, prenosimo u cijelosti:

-Poštovani i dragi trkači, prijatelji, organizatori, sponzori i volonteri! Puno vremena i truda uložili smo u organizaciju naše 30. prekogranične cestovne utrke Virovitica – Barcs. Nažalost, moramo vas informirati o OTKAZIVANJU MANIFESTACIJE.

Uz svesrdnu pomoć Policijske uprave virovitičko-podravske i Stožera VPŽ, organizatori su tražili rješenja da se utrka održi. U konačnici, uvjeti prelaska granice su zbog nepovoljne epidemiološke situacije produženi i primorani smo otkazati utrku. Optimistično želimo napisati da ju odgađamo, ali budući da je Republika Hrvatska na crvenoj listi i broj zaraženih raste, ne možemo tvrditi da će u narednim mjesecima situacija biti bolja i da će mjere prelaska granice biti lakše.

Svim natjecateljima koji su platili startninu novac će biti vraćen. Molimo samo da nam javite želite li povrat preko banke/aplikacije ili direktno s našeg računa, za što trebamo vaše podatke (dostavite ih na mail: tajnik@sportskazajednica-vpz.hr).

Žalosni smo jer smo uz pomoć naših prijatelja sponzora RioMare, Borotalco, Hell, MaBaker Giant Bar, Loctite, Brana, Organica Vita i ostalih pripremili bogate i zanimljive start pakete. Beskrajno im zahvaljujemo što su uvijek uz nas. Ispričavamo se svima koji su planirali dolazak u Viroviticu, veselili se utrci i druženju s prijateljima.

Nadamo se da se vidimo iduće godine na Litice oko Virovitice Trailu, kojeg ćemo održati u svibnju 2022. još jači i spremniji nego ove godine.

(www.icv.hr, SZGV, foto: arhiva, M. Rođak)

blank