Suradnjom brojnih aktera Udruzi ”Prijateljstvo” Feričanci osiguran novi namještaj

Zajedničkom suradnjom Udruge “Prijateljstvo”, Općine Feričanci, veterana NK “FEŠK” – Feričanci, Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika, Blažević interijera, roditelja i mještana, preko 100 djece koja pohađaju aktivnosti u Udruzi, “Prijateljstvo” je dobilo novi namještaj. Ukupna vrijednost ove investicije iznosi 16.529,07 kuna, a financirana je vlastitim sredstvima Udruge, uz pomoć Općine Feričanci i načelnika gospodina Marka Kneževića, te donatorskom revijalnom utakmicom veterana NK “FEŠK”-a i Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika.

– Udruga ima punu podršku od strane Općine za svoj predani rad koji je ponajviše usmjeren na aktivnosti s djecom koja moraju imati najbolje uvjete za provođenje svojih aktivnosti, stoga je i Općina Feričanci podržala ovu hvalevrijednu inicijativu za nabavu novog namještaja – rekao je načelnik Knežević

Iz Udruge se zahvaljuju Blažević interijerima na izradi većine elemenata namještaja i na pomoći u provođenju ove velike investicije za Udrugu. U ime Blažević interijera, namještaj je uručio je Josip Blažević, a u ime veterana NK “FEŠK” – Feričanci uručenju je nazočio Alen Horvat, u ime Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika župnik Župe Duha Svetoga u Feričancima velečasni Anto Ivić.

– Namještaj su preuzeli u ime Udruge volonteri Mario Firšt, Ivan Zlosa, Matej Firšt i Davor Hlavati. Hvala svima od srca na pomoći u provođenju nabave novog namještaja jer djeca zaslužuju najbolje uvjete za provođenje aktivnosti, a sada ih definitivno imaju – zaključio je predsjednik Prijateljstva Alen Dado.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content