Vikend u virovitičkom Kinu Park: Na rasporedu horor “Zloćudno” i animirani “Mali šef: obiteljski posao”

blank

Ovog vikenda, u subotu, 25. u 19 sati i nedjelju, 26. rujna, u 17 sati Kino Park vam donosi dvije projekcije: horor “Zloćudno” i animirani film “Mali šef: obiteljski posao” sinkroniziran na hrvatski.

Zloćudno

Izvorno ime: Malignant
Redatelj: James Wan
Žanr: horor
Uloge: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young
Trajanje filma: 111 min
Godina: 2021
Država: SAD

Sadržaj filma: Ove jeseni svako ubojstvo će ga dovesti bliže tebi. Pogledaj novi trailer za film “Zloćudno” koji donosi James Wan, redatelj filmova “Slagalica strave”, “Podmuklo” i “Prizivanja”.

Mali šef: obiteljski posao – Sink

Izvorno ime: The Boss Baby: Family Business
Redatelj: Tom McGrath
Žanr: animirani
Uloge: Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Ervin Baučić, Marko Makovičić, Hana Hegedušić
Trajanje filma: 107 min
Godina: 2021
Država: SAD

Sadržaj filma: U nastavku DreamWorksove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim (originalni glas daje James Marsden) i njegov mlađi brat Ted (originalni glas daje Alec Baldwin) – odrasli su ljudi te su se udaljili jedan od drugoga. Tim je oženjen, postao je otac i prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim “I can stavom” koji će ih ponovno spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao. Tim i njegova žena Carol (originalni glas daje Eva Longoria) koja je šef u kući, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom (originalni glas daje Ariana Greenblatt) i preslatkom bebom Tinom (originalni glas daje Amy Sedaris). Tabitha, koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje. Kada Tina otkriva da je u biti tajni agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga (originalni glas daje Jeff Goldbum), obitelj Templeton se ujedinjuje na neočekivani način te ponovno shvaća smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.

(www.icv.hr, Kino Park)