Virovitičko-podravski orači u Vaškoj održali godišnju izvještajnu skupštinu: Zbog koronavirusa otkazana natjecanja u oranju

Udruga orača Virovitičko-podravske županije održala je u Vaškoj godišnju izvještajnu skupštinu, na kojoj je podneseno izvješće o radu Udruge u prošlom i iznesen plan rada za naredni period.

Zamjenik predsjednika Udruge Siniša Hrgović je naglasio kako je epidemija koronavirusa znatno utjecala na planove održavanja natjecanja, pa je tako ove godine otkazano svjetsko, državno i županijsko natjecanje u oranju.

– Danas smo održali izvještajnu godišnju skupštinu, nikad ovako kasnog datuma. Razlog je jednostavan, pandemija izazvana koronavirusom i znali smo da su sva natjecanja, županijsko, državno, svjetsko, otkazana i prema tome nismo imali potrebu za redovitim terminom, drugi-treći mjesec. Danas smo iskoristili prigodu ovog našeg okupljanja i za dogovor oko stručnog putovanja koje planiramo u jedanaestom mjesecu. Također, podneseno je izvješće o radu Udruge, financijsko izvješće, plan rada, kao i financijski plan. Sva su izvješća prihvaćena od strane članova udruge. Što se tiče natjecanja u oranju, nadam se da će sve to nagodinu profunkcionirati i da ćemo se moći vratiti svojim aktivnostima koja su primarni dio udruge – rekao je Hrgović.

Ovogodišnjoj skupštini orača Virovitičko-podravske županije nazočili su i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok i načelnik općine Sopje Berislav Androš.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content