FOTO Borova ‘osovinom’ Hodak – Obžetić nastavila s uvjerljivim pobjedama, postigla 22 pogotka u četiri domaća susreta

U derbiju za vrh tablice 1. županijske lige nogometaši Borove na svom terenu svladali su Dinamo iz Četekovca rezultatom 5:2.

Susret su bolje otvorili gosti i poveli zgoditkom Mateja Dorinke glavom, nakon dobro izvedenog udarca iz kuta u 16. minuti, međutim, to nije pokolebalo napade domaće momčadi. U 19. minuti najbolji domaći napadač Darko Obžetić pogodio je okvir gostujućih vrata, a u 21. minuti, nakon kontakta na Obžetiću, dosuđen je kazneni udarac, koji je Dominik Hodak ‘pretvorio’ u izjednačenje. Sedam minuta kasnije udarac iz kuta ‘materijalizirao’ je Drago Kozlinger za prednost Borove 2:1. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

U drugi dio domaća momčad ušla je s još većim angažmanom. Nakon dvije minute igre gostujuća obrana, nakon asistencije Hodaka, ponovno je napravila prekršaj na Obžetiću u kaznenom prostoru. Sudac Dinko Cafuta po drugi puta pokazao je na ‘bijelu točku’, a Hodak je ponovno bio precizan za 3:1. U 54. minuti Hodak je ponovno asistirao, a Obžetić pogodio za 4:1. Svojim trećim zgoditkom Dominik Hodak u 70. minuti zaključio je domaću ‘kanonadu’. Seriju zgoditaka zaključio je igrač koji ju je i počeo, Matej Dorinka, tri minute prije kraja, iskoristivši jednu pogrešku domaće obrane i smanjivši na konačnih 5:2.

-Opet smo odigrali kolektivno i efikasno. U našoj momčadi su se istakli Dominik Hodak i iskusni realizator Darko Obžetić, ipak je titulu igrača utakmice, s tri zgoditka i dvije asistencije, ponio Hodak – zaključio je trener Borove Stipe Rebić.

Ovom pobjedom Borova se zadržala na šestom mjestu na tablici 1. ŽNL. U posljednje četiri utakmice na svom terenu postigla je 22, a primila tek šest zgoditaka. S takvom efikasnošću se ne može pohvaliti niti jedna momčad u svim rangovima nogometnog natjecanja, u bližoj okolici.

Borova – Dinamo Četekovac 5:2
Igrač utakmice: Dominik Hodak

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content