1. ŽNL Bratstvo i Podgorje u ‘lovu’ na bodove za ‘bijeg’ u sigurnu zonu, Slavonija će pokušati ‘skinuti skalp’ vodećem Podravcu, Borova gostuje u Čačincima

Županijski nogometni prvoligaši došli su do 11. prvenstvenog kola. Jedini subotnji susret, onaj u Gornjem Bazju, igra se s početkom u 15 sati. U noći sa subote na nedjelju pomičemo sat unatrag, pa će preostali susreti koji su na rasporedu ove nedjelje, započeti u 14 sati.

Na stadionu Školski vrt Bratstvo je domaćin momčadi Podgorja. Obje bi ekipe osvajanjem tri boda izbjegle nesigurnu zonu na tablici. Gostujući trener Vladimir Antunović neće moći računati na standardnog prvotimca Ivana Škrablina, koji je proteklog vikenda ‘zaradio’ crveni karton, ali će imati kompletniji sastav u odnosu na prošlo kolo, kad zbog ‘osobnih razloga’ nije mogao računati na nekoliko ključnih igrača.

Vodeći Podravac iz Sopja gostuje u Sladojevcima kod Slavonije. U domaćim redovima neće biti Marka Peretina, dok trener gostiju Mario Tolo ne može računati na jednog od svojih najubojitijih igrača, Mihaela Šoštara. Gosti su veliki favoriti, ali je domaćoj momčadi svaki bod ‘zlata’ vrijedan za bijeg iz opasne zone.

Drugoplasirani Mikleuš domaćin je Rezovcu. Domaći strateg Dragan Trupina ne može računati na Josipa Jančića, dok se u gostujućim redovima “raširila žutica”. Zbog tri žuta kartona ne mogu igrati Ivan Pilinger, Silvijo Buzuk i Nikola Bešen, a vratar Marko Doppler u prošlom je kolu isključen. Novi ‘voditelj’ ekipe Rezovca, Antonio Ilijašević, imat će mnogo problema prilikom sastavljanja početne postave. Domaća momčad je favorit, ali je to bila i prije četrnaest dana, kada se Crnac ‘osladio’ bodovima u Mikleušu.

Voćin, nakon prvog ovosezonskog poraza, na svom terenu dočekuje Crnac. Domaća momčad bi trebala biti puno bliža osvajanju tri boda. Gosti će doći oslabljeni, jer zbog tri žuta kartona neće moći igrati iskusni Emilio Perošević, a zbog crvenog kartona u sastavu neće biti Zvonimira Kovačića.

U Čačincima igraju domaća Mladost i Borova. Obje momčadi su u dosadašnjem dijelu natjecanja osvojile po 16 bodova. Pobjednik ovog susreta može napraviti veliki iskorak prema vrhu tablice.

Dinamo je u Četekovcu apsolutni favorit u ogledu s posljednjeplasiranom Gradinom i sve osim pobjede domaće ekipe bilo bi veliko iznenađenje.

Mladost će na svom travnjaku u Miljevcima pokušati iznenaditi prošlosezonske prvake, zdenačku Slogu, koja ima puno jači igrački kadar od domaćina. Oba sastava bi trebala biti kompletna.

1. ŽNL, 11. kolo – subota, 30. listopada u 15 sati

Bratstvo Gornje Bazje – Podgorje

1. ŽNL, 11. kolo – nedjelja, 31. listopada u 14 sati

Mikleuš – Rezovac
Voćin – Crnac
Slavonija Sladojevci – Podravac Sopje
Mladost Miljevci – Sloga Zdenci
Dinamo Četekovac – Gradina
Mladost Čačinci – Borova

1. ZNL 3

(www.icv.hr mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content