1. ŽNL Crvenka, Ivčić i Giber za veliki preokret Mikleuša, Iharoš hat-trickom osigurao Rezovcu nova tri boda

Proteklog su vikenda odigrani susreti sedmog kola 1. županijske nogometne lige. Jedini subotnji susret igrali su na Školskom vrtu u Gornjem Bazju domaće Bratstvo i Gradina, a više o toj utakmici možete pročitati OVDJE.

Najzanimljivije je bilo u derbiju za sam vrh između Mikleuša i Sloge iz Zdenaca. Gosti su preko dvije ‘ubojite’ kontre poveli 2:0. Strijelci su bili Danijel Ciglar u 19. i Milan Prlić u 71. minuti susreta. Domaća momčad je u dvadesetak minuta napravila preokret i došla do velike pobjede rezultatom 3:2. Strijelci su bili Krešimir Crvenka u 73. minuti, Ivan Ivčić s bijele točke u 84. i Tomislav Giber minutu kasnije iz igre. Ovo pobjedom Mikleuš je ostao na prvoj poziciji i jedina je momčad sa stopostotnim učinkom.

Mikleuš – Sloga Zdenci 3:2
Igrač utakmice: Tomislav Giber

U Voćinu je Borova povela pogotkom Darka Obžetića u 22. minuti. Do odlaska na odmor Voćin je u šest minuta s tri pogotka napravio preokret. Strijelci su bili Hrvoje Čović u 40. minuti iz igre, u 42. iz kaznenog udarca te Ivan Vuković u 45. minuti iz igre. Na početku drugog dijela Franjo Perić u 55. minuti postiže četvrti domaći pogodak, a konačnih 4:2 postavlja Dominik Hodak s bijele točke u 64. minuti. Interesantno je da je u gostujućoj momčadi između vratnica bio veznjak Mateo Gegić.

Voćin – Borova 4:2
Igrač utakmice: Hrvoje Čović

Drugoplasirani Podravac iz Sopja do novih bodova došao je pobjedom od 2:0 na gostovanju u Podgorju. Domaća momčad pružila je čvrst otpor. U 11. minuti Mihael Šoštar izbija sam pred domaćeg čuvara mreže Filipa Buđaka i dovodi goste u prednost od 1:0. Pobjedu je potvrdio ‘rutiniranim’ pogotkom Antonio Babec u 71. minuti susreta.

Podgorje – Podravac Sopje 0:2
Igrač utakmice: Marko Rastija

Najviše pogodaka postignuto je u Crncu. U prvom dijelu mreže su mirovale. U trećoj minuti nastavka Dario Godeč doveo je goste iz Rezovca u prednost. U sedam minuta domaći nogometaši preokrenuli su rezultat. Pogotke su postigli Emilio Perošević u 50. i Mario Jozić u 56. minuti. Godečeva zamjena Stjepan Iharoš poravnao je u 64. minuti. Tri minute kasnije Crnac ponovno vodi pogotkom Mihaela Nikolića. Do kraja je Iharoš s još dva pogotka, u 71. i 90. minuti, donio pobjedu rezovačkoj momčadi.

Crnac – Rezovac 3:4
Igrač utakmice: Stjepan Iharoš

Mladost iz Čačinaca iskupila se za domaći poraz od Voćina. Pobijedila je na gostovanju u Sladojevcima domaću Slavoniju 2:0. Dvostruki strijelac bio je Toni Ramić u 32. minuti iz igre te u 63. minuti iz kaznenog udarca. Uz strijelca, odlično je odigrao mladi Tomy Znika. Novim porazom domaća Slavonija ostaje u zoni ispadanja.

Slavonija Sladojevci – Mladost Čačinci 0:2
Igrač utakmice: Tony Znika

U Miljevcima je Dinamo iz Četekovca u susretu s Mladosti poveo pogotkom Bojana Kujavića u sedmoj minuti. Na 1:1 poravnao je Ivan Kolembus u 71. minuti. Obje momčadi stvorile su još nekoliko prilika za pogotke, ali se rezultat nije mijenjao. Ovo je momčadi Mladosti prvi osvojen bod na domaćem terenu u ovoj sezoni.

Mladost Miljevci – Dinamo Četekovac 1:1
Igrač utakmice: Ivan Kolembus

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content