1. ŽNL Nakon tri “sušna” kola, Bratstvo na svom travnjaku u golijadi protiv Podgorja “zgrabilo puni plijen”

Bratstvo i Podgorje svojom utakmicom na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju “otvorili” su 11. kolo 1. županijske nogometne lige. U susretu sa sedam zgoditaka domaća momčad došla je do pobjede rezultatom 4:3. Oba trenera su, zbog brojnih izostanaka, imala velikih problema s kompletiranjem prve postave.

U susret su bolje ušli domaći nogometaši, koji su poveli zgoditkom Vedrana Bajivića u šestoj minuti. Marino Grizelj koristi priliku u 23. minuti i poravnava na 1:1, međutim, do odlaska na odmor momčad Bratstva postiže još dva pogotka. Prvo je mladi Antonio Rajnović u 25. minuti ponovno doveo domaću momčad u prednost, da bi, ove sezone najubojitiji igrač Bratstva Denis Kovač u 36. minuti postavio konačni rezultat prvog dijela 3:1.

Sudac Dinko Cafuta u 63. minuti dosuđuje kazneni udarac za gostujuću momčad, koji je materijalizirao Matia Horvat. Kovač je svojim drugim zgoditkom u 78. minuti donio ponovno ‘mir’ u domaće redove. U posljednjoj minuti domaća obrana napravila je nepotreban prekršaj u zoni šuta. Loptu je uzeo Grizelj i s dvadesetak metara pogodio za konačnih 4:3.

IMG_0602-Custom

-Čestitam igračima obiju momčadi na zanimljivoj utakmici za gledatelje. Usprkos brojnim problemima na kraju smo došli do zaslužene pobjede. Vidim da i druge momčadi imaju slične probleme s “tankim” igračkim kadrom. Na kraju su najbitnija tri boda – zadovoljan rezultatom bio je trener Bratstva Elvis Vinak.

-Loše smo ušli u prvi dio jer nismo bili kompletni, a to je domaća momčad iskoristila. Ulaskom u igru našeg stopera, promijenili smo formaciju te smo u nastavku bili bolji. U idućem kolu na svom travnjaku u susretu s Voćinom pokušat ćemo prekinuti seriju od četiri poraza – optimističan je trener Podgorja Vladimir Antunović.

Bratstvo Gornje Bazje – Podgorje 4:3
Igrač utakmice: Denis Kovač

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content