1. ŽNL VETERANA Mikleuš uvjerljivom pobjedom potvrdio naslov jesenskog prvaka

Proteklog vikenda odigrano je sedmo kolo 1. županijske nogometne lige veterana.

Mikleuš je na svom travnjaku bez većih problema svladao Slatinu rezultatom 5:1. Nakon prvog dijela već je bilo 3:0. Zgoditke su postigli Robert Grabar u drugoj, Dragan Ostojić u sedmoj i Zlatko Šantić u 23. minuti. U drugom dijelu Mikleuš je postigao još dva pogotka. Mrežu Slatine pogodili su Davor Dundović u 54. minuti iz igre, te pričuvni vratar Dubravko Vrhovski iz kaznenog udarca u 57. minuti. Počasni zgoditak za Slatinu postigao je Stipica Bušljeta u 65. minuti.

Ovom pobjedom Mikleuš je osvojio naslov jesenskog prvaka zabilježivši svih sedam pobjeda.

Virovitica je ponovno svoju domaću utakmicu igrala na terenu u Lukaču. Gosti iz Gradine poveli su zgoditkom Steve Stupara u 10. minuti, dok momčad Virovitice s tri zgoditka u drugom dijelu dolazi do pobjede 3:1. Strijelci su bili Mario Horvat u 44., Mario Novosel u 55. i Matija Feketija u 57. minuti.

Suhopolje je s 4:0 svladalo Standard na njegovom terenu u Novoj Šarovki. Domaću mrežu su pogodili Marko Lacko u 27., Mario Pšihistal u 53., Marijan Šašić u 62. i Mario Fištrović u 68. minuti.

Rezovac je s 2:0 bio bolji od Papuka na njegovom travnjaku u Orahovici. Prvi pogodak postigao je Bojan Poljak u 20., a drugi Ivan Čavar u 57. minuti.

Sedmim kolom završio je jesenski dio 1. županijske nogometne lige za veterane. Odigrat će se još odgođene utakmice između Rezovca i Standarda (24. listopada), odnosno između Rezovca i Slatine (31. listopada).

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, Nk Mikleuš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content