2. HRL SJEVER Lavice na domaćem terenu: Nakon prošlotjedne pobjede, danas im u goste dolazi Podravka 2 Lino

Lavice su u novu natjecateljsku godinu, ovog puta u drugoligaškom društvu, ušle na najbolji mogući način. Pobjeda protiv Pitomače na startu sezone donijela je optimizam u redove Grdićeve momčadi, igračice su nakon dosta vremena osjetile slast ligaškog trijumfa, a nadaju se kako će istim putem nastaviti i dalje.

Nika Deskar, koja se vratila u klub nakon jedne kraće epizode u Bjelovaru, upisala je 12 pogodaka u novom službenom nastupu za 1234 Viroviticu, dok je Maja Mlinarić, koja se također priključila prvom sastavu nakon rodiljnog dopusta, postigla odličnih sedam pogodaka. Dvije su to igračice od kojih se zasigurno najviše očekuje, a uz mlade nade poput Koprek, Zupčić i Medved, koje su se već dokazale u prvoj momčadi, trebala bi ovo biti jedna dobra sezona što se plasmana tiče.

– Pred nama je jedna izuzetno teška utakmica. U goste nam dolazi odlična ekipa Podravke 2 Lino koja je prošlu sezonu završila na samom vrhu tablice, a i prijašnjih je godina bila jedna od najboljih ligaških momčadi. Vjerujem kako ćemo uspjeti dobro parirati, a gledatelji će sigurno moći uživati u jednoj napetoj i zanimljivoj utakmici do samog kraja- rekao je nakon prošlotjedne utakmice trener 1234 Virovitice Darko Grdić.

Ukoliko uz gore spomenute igračice i Martina Majkovčan ponovi dobru igru iz prve utakmice, u kojoj je prelomila susret svojim obranama u drugom poluvremenu, Podravka 2 Lino neće tek tako doći do bodova, a iako su jedna od najboljih momčadi u drugoj ligi, Lavice u ovom rangu nikome ne priznaju da je bolji.

1234 Viroviticu u lovu na nove bodove možete podržati od 19 sati u Sportskoj dvorani Tehničke škole. Gledatelji će ulaz u dvoranu biti dozvoljen, ali samo uz predočenje Covid putovnice ili negativnog PCR testa, ne starijeg od 48 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content