2. HRL SJEVER-ŽENE Lavice bez Mlinarić i Deskar stigle do uvjerljive pobjede u Osijeku

Do treće uzastopne pobjede stigle su rukometašice 1234 Virovitice koje su danas (nedjelja), u sklopu trećeg kola 2. HRL Sjever, gostovale u Osijeku. Bez dvije ponajbolje igračice, Maje Mlinarić i Nike Deskar, koje su ujedno postigle najvise pogodaka za Lavice u ovoj sezoni, virovitičke rukometašice slavile su s uvjerljivih sedam pogodaka razlike.

Predvođene danas najefikasnijom igračicom Klarom Crnojom, koja je postigla osam pogodaka, 1234 Virovitica od samog je starta držala prednost na svojoj strani. Sredinom prvog poluvremena ona je narasla i do +6, no u završnici rukometašice Olimpije smanjuju na -2. Poluvrijeme je završilo rezultarom 11:13.

Lavice su prednost održavale i u drugom poluvremenu, ali se u posljednjih 15 minuta ušlo u egalu (19:19). Iako se Olimpija opasno približila, jos jednom odličnom završnicom gošće dolaze do, u konačnici, uvjerljive pobjede.

1234 VIROVITICA: Martina Majkovčan, Lorena Ariana Volenik, Jelena Pratljačić 3, Lea Zupčić 4, Nadia Dujmović 2, Klara Crnoja 8, Dora Koprek 2, Marija Medved 4, Nea Kovač, Dunja Habijanac, Elena Bardić 4, Lana Čor 1, trener: Darko Grdić

Lavice će u sljedećem kolu, u subotu 16. listopada, na domaćem terenu ugostit ekipu Đurđevca

(www.icv.hr, mra) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content