2. ŽNL ZAPAD U Špišić Bukovici ‘derbi jeseni’ igraju Bilogora 1947. i Lukač 05, Dinamo ove nedjelje na noge milanovačkim Sokolima

U nedjelju, 3. listopada u 15 sati i 30 minuta igraju se utakmice petog kola 2. županijske nogometne lige Zapad.

Sve će ‘oči biti uprte’ na teren u Špišić Bukovici gdje igraju dvije vodeće momčadi, domaća Bilogora 1947. i Lukač 05. Obje momčadi cijelu ovu godinu igraju odlično. Bilogora je proljetos osvojila naslov prvaka, dok je Lukač nakon dolaska Miroslava Čora nizom odličnih rezultata pobjegao sa začelja u sigurnu zonu. Uoči početka nove sezone Špišić Bukovicu je napustilo nekoliko igrača, ali je momčad trenera Miroslava Ćorića nastavila ‘mljeti’ sve svoje suparnike, dok se Lukač dodatno pojačao. U prva četiri kola obje momčadi došle su do četiri pobjede. Pred međusobni ogled oba trenera, Ćorić i Čor, od sebe odbacuju ulogu favorita ‘kukajući’ da će biti nekompletni, ali sigurno u oba tabora računaju na pobjedu.

U sjeni derbija za vrh igraju se još četiri zanimljive utakmice. Jesenas probuđena Croatia i Drava iz Terezinog Polja igraju međusobno u Grabrovnici. Pobjednik ovog ogleda zadržat će priključak s vrhom.

Nakon svog prvog jesenskog boda osvojenog na gostovanju u Svetom Đurađu, milanovački Sokol pokušat će na svom travnjaku u susretu s Dinamom iz Kapele Dvora upisati prvu ovosezonsku pobjedu. U redovima Milanovčana zbog kartona sigurno nema Miroslava Kufnera i Matea Pšihistala. Dinamovci jesenas igraju toplo – hladno. Izgubili su od dvije vodeće momčadi, ali su ubilježili i dvije uvjerljive pobjede nad Podravcem i Kladarama. Mogu li doći do prvog gostujućeg uspjeha?

Mladost iz Vukosavljevice s pojačanim sastavom u jesen je ušla s odličnim rezultatima i veliki je favorit u domaćem ogledu sa Svetim Đurađem, koji će na krilima prvog jesenskog boda pokušati doći do pozitivnog rezultata i na gostujućem terenu.

U Kladarama se igra susjedski derbi između istoimenog domaćina i Podravca iz Dinjevca. Obje momčadi igraju neuvjerljivo. Pobjednik ovog susreta uhvatit će priključak sa sredinom tablice.

2. ŽNL Zapad, 5. kolo – nedjelja, 3. listopada u 15:30 sati

Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Lukač 05
Croatia Grabrovnica – Drava Terezino Polje
Sokol Milanovac – Dinamo Kapela Dvor
Mladost Vukosavljevica – Sveti Đurađ
Kladare – Podravec Dinjevac

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content