3. HNL SJEVER Prekidaju li Virovitičani konačno negativan niz? Ovog vikenda gostuju kod međimurskih ‘rudara’

Nogometaši Virovitice niti nakon šest odigranih kola ne znaju za pozitivan rezultat. U prvih šest utakmica pretrpjeli su šest poraza. Prije sedam dana ipak su napravili jedan ‘iskorak’, nakon dugo vremena, postigli su zgoditak u susretu s Koprivnicom, ali su ponovljene stare boljke. Propuštene su brojne prilike, a obrana je i dalje ‘porozna’.

U sedmom kolu 3. hrvatske lige Sjever u 16 sati Virovitičani gostuju kod Rudara u Murskom Središću. Subotnji domaćini virovitičkih “narančasto – crnih” također imaju problema, ali su ipak malo uspješniji. Međimurski ‘rudari’ osvojili su dosad dva boda – remizirali su s Podravinom u Ludbregu (2:2) i s Papukom u Orahovici (3:3), dok na svom terenu nisu osvojili niti jedan bod.

Za razliku od Virovitičana, igrači Rudara postigli su više pogodaka, njih sedam, ali su ih i više primili. Vratari Virovitice su primili 19, a momčad Rudara je inkasirala 23 pogotka u svojoj mreži.

Podsjetimo još da su prošle sezone Virovitica i Rudar igrali tri međusobne prvenstvene utakmice, dvije u Murskom Središću i jednu u Virovitici. U sve tri utakmice do pobjede su došli gosti. Virovitica je pobijedila 6:4 i 3:1, dok je na terenu Sportskog centra Vegeška Rudar došao do minimalne pobjede od 1:0.

Trener Virovitice Krešimir Crvenka, prema posljednjim informacijama, nema ozlijeđenih igrača. Kažnjenih igrača nema niti u sastavu Rudara niti u sastavu Virovitice.

Utakmicu će suditi Filip Hirš s pomoćnicima Tomislavom Hudikom i Juricom Špremom. Delegat je u ovom susretu Damir Hruškar.

3. HNL Sjever, 7. kolo – subota, 2. listopada u 15 sati

Koprivnica – Mladost Ždralovi
Rudar Mursko Središće – Virovitica
Bjelovar – Podravina Ludbreg
Podravac Virje – Varteks Varaždin
Radnik Križevci – Polet SMnM
Papuk Orahovica – Međimurje

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content