3. ŽNL ZAPAD Tko će prezimiti na prvom mjestu? Aršanj u subotu dočekuje No Limit TVIN, Sloga gostuje u Turnašici, a Omladinac u nedjelju putuje u Staru Brezovicu

Pred nama je završetak i jesenskog dijela prvenstva u 3. ŽNL Zapad, a ovog vikenda na rasporedu su utakmice 9. prvenstvenog kola.

Jedan od najzanimljivijih dvoboja ovog vikenda odigrat će se u Sedlarici gdje će drugoplasirani Aršanj dočekati No Limit TVIN koji im ”puše” za vratom s jednim bodom zaostatka. Neizvjesna utakmica očekuje se i u Turnašici gdje će snage odmjeriti istoimeni domaćin i Sloga iz Dugog Sela, a obje momčadi bodovno su izjednačene na sredini tablice s 14 bodova.

Bodovno stanje nakon jesenskog dijela prvenstva pokušat će popraviti Otrovanec koji gostuje kod pretposljednje bačevačke Brane, Turanovac je odradio svoje za ovu jesen, dok će se u posljednjem susretu kola u nedjelju sastati Stara Brezovica i vodeći Omladinac.

Preostaje nam tako za vidjeti tko će nakon zanimljivog jesenskog dijela prezimiti na prvom mjestu i s čelne pozicije dočekati nastavak prvenstva.

3. ŽNL Zapad

9. kolo, subota, 30. listopada u 15 sati

Turnašica – Sloga (DS)

Brana – Otrovanec

Aršanj – No Limit TVIN

9. kolo, nedjelja, 31. listopada u 10 sati

St. Brezovica – Omladinac

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content