4. LIGA BJ-KC-VT Damir Pemper: Vjerujem da na svom travnjaku možemo srušiti još jednu momčad iz samog vrha

- PROMO -

U novu sezonu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Slatine ušli su doista odlično. U prvih šest kola imaju četiri pobjede, jedan remi i jedan poraz te se s 13 osvojenih bodova nalaze na trećem mjestu ligaške ljestvice.

Na slatinskom stadionu Antuna Tone Butorca dosad su poražene favorizirane momčadi, Bilogora 91′ iz Grubišnog Polja i Ferdinadovac. U subotu, 9. listopada u 16 sati dolazi još jedna momčad iz vrha, četvrtoplasirani Garić iz Garešnice.

Subotnji slatinski gosti sigurno će pokušati nadoknaditi propušteno u prošlom kolu, kada su na svom terenu doživjeli prvi domaći poraz u ovoj sezoni. Bolja od njih je bila momčad Pitomače.

U domaćim redovima na svom terenu ne žele ‘priznati’ nikome da je bolji od njih.

– U sve utakmice ulazimo s ciljem da dođemo do pobjede, pa će tako biti i u subotu, kad nam u goste dolazi kvalitetna momčad Garića iz Garešnice. Vjerujem da na svom terenu možemo srušiti još jednog favorita – susret nam je kratko najavio trener Slatine Damir Pemper.

Trener Pemper u subotnjem ogledu ne može računati na Marina Vukomanovića, koji je zbog dva žuta kartona prošle subote morao ranije napustiti teren u Legradu.

4. liga BJ-KC-VT, 7. kolo – subota, 9. listopada u 16 sati

Pitomača – Graničar Bušetina
Slatina – Garić Garešnica
Graničar Đurđevac – Graničar Legrad
Tehničar Cvetkovec – Dinamo Predavac
Bilogora 91′ Grubišno Polje – Čazma

4. liga BJ-KC-VT, 7. kolo – nedjelja, 10. listopada u 16 sati

Borac Imbriovec – Ferdinandovac
Mladost Kloštar Podravski – Suhopolje

Tablica 2

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

Povezane vijesti

Skip to content