4. LIGA BJ-KC-VT Napeta utakmica u Garešnici završila slavljem Pitomačana, čovjek odluke raspoloženi Karlo Jakupec

Jučerašnjim (nedjelja) susretima u Ferdinandovcu, Bušetini i Predavcu kompletirano je šesto kolo 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Nogometaši Pitomače proteklog su vikenda ponovno trijumfirali, ovog puta na gostovanju kod Garića u Garešnici.

Bila je to jedna prava muška utakmica koja nije obilovala prilikama za pogotke, susret u kojem se mreža zatresla samo jednom i to ona domaćeg vratara Gabrijela Žlendera. Čovjek odluke u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela utakmice bio je raspoloženi Karlo Jakupec, koji je primio loptu, ‘cimnuo’ svog čuvara i pogodio u malu mrežicu za, ispostavit će se kasnije konačnih 1:0 i veliko slavlje na klupi Pitomačana.

Igru gostujuće momčadi u ovom je susretu ponovno nosio Ivan Begović, a posebno je rastrčan i borben bio mladi Matej Babić, koji je konstantno pravio ‘višak’ u napadu i odličan posao obavljao u obrani i tako zaslužio titulu igrača utakmice. Mreže su do kraja utakmice mirovale, a najvažnija su tri boda i samo će se oni pamtiti.

-Bio je ovo pravi derbi, bez puno prilika. Domaća momčad, kad je na okupu, vrlo je zeznuta i nije ju lako dobiti. Sve u svemu jedna zaista teška, napeta i neizvjesna utakmica svih devedeset minuta, a ujedno i moja prva pobjeda u Garešnici, što igrački što trenerski, dosad ih još na gostovanju nisam dobio – rekao nam je zadovoljni trener Presečan.

Tehničar iz Cvetkovca slavio je u Čazmi i ostao na vodećoj poziciji, Pitomača zaostaje samo bod. Idućeg vikenda gledat ćemo novi županijski derbi, kada na Gmanje dolazi Graničar Bušetina, koja je u šestom kolu ‘posrnula’ na domaćem travnjaku protiv Bilogore ’91 iz Grubišnog Polja (1:4).

(www.icv.hr, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content