”Berba” medalja slatinskih taekwondoistica i taekwondoista na Prvenstvu Hrvatske u Slavonskom Brodu

U Slavonskom Brodu proteklog je vikenda održano Prvenstvo Hrvatske u ITF taekwondou na kojemu je sudjelovalo 270 boraca iz deset klubova.

Taekwondo klub Slatina je na spomenutom prvenstvu u borbama i formama osvojio osam zlatnih medalja, a zlatom su se okitili Ina Kozjak (24 kg), Stefani Oskomić (32 kg) i Marta Šebalj (47 kg) u mlađim kadetkinjama, Nika Špehar (44 kg), Ana Bljakaj (47 kg), Eva Gal (51 kg) i Petra Zver (55 kg) u kadetkinjama, te Stjepan Oskomić (50 kg) u juniorima.

Osim zlata, slatinske taekwondoistice i taekwondoisti osvojili su i srebrne i brončane medalje. Srebro je uzela Eva Gal u juniorkama do 50 kg, a broncu su osvojili Luka Vreš (57 kg), Fran Kozjak (57 kg), Jan Hamaček (43 kg) i Fran Bisćan (72 kg).

Eva Gal je proglašena najboljom borkinjom turnira u kadetkinjama sa najvećom bodovnom razlikom od svih boraca u svim uzrastima.

– Zahvaljujem se Gradu Slatini na pomoći pri odlasku na ovo prvenstvo, a našim borkinjama i borcima čestitam na ovim odličnim rezultatima- rekao je trener Stjepan Gal.

(www.icv.hr, adf, foto:TKD Slatina) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content