GRAD ORAHOVICA Potpisan ugovor za radove na velikom projektu ”Jezero-Hercegovac-Ružica grad”

U maloj gradskoj vijećnici, gradonačelnik Orahovice Saša Rister i zamjenik direktora tvrtke ”Presoflex gradnja” Požega Igor Dujić, potpisali su četiri ugovora o građenju za uspostavu Edukativnog centra Orahovica – Škola u prirodi, a koji je dio velikog gradskog projekta.

– Presretan sam što smo dana potpisali ove ugovore za najveći projekt na području grada, a to je uređenje Turističko-rekreacijskog centra ”Jezero-Hercegovac-Ružica grad”. Ukupna vrijednost potpisanih ugovora je 58.982,352,51 kuna, a riječ je o četiri grupe poslova koji će biti odrađeni prema četiri različita projekta na više lokacija u neposrednoj blizini Jezera. Radi se o građevinskim radovima bez opremanja što govori da nas još očekuje i nabava opremanja građevina. Do kraja ovog mjeseca bi trebali uvesti izvođača u radove i onda čim vrijeme dozvoli, početkom studenog, krenut ćemo s radovima, a nadam se i vjerujem da ćemo bez nekih velikih problema i poteškoća ove radove privesti kraju u željenom i zadanom roku – rekao je gradonačelnik Orahovice Saša Rister.

Zamjenik direktora Presoflex gradnje Igor Dujić zahvalio je na povjerenju koje im je pruženo.

– Ovo je zaista velik projekt i zahvalni smo Gradu Orahovici što nam je pružio povjerenje da vodimo ove radove i vjerujem kako će isti biti odrađeni na obostrano zadovoljstvo – rekao je kratko Dujić.

Riječ je o provođenju projekta čiji je nositelj Grad Orahovica, a kojeg sufinancira Europska unija iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 81.377.429,88 kuna od čega EU sufinancira 68.193.647,92 kuna.  Projekt je započeo 1. listopada 2019. i traje do 1. svibnja 2023. godine.

Slika2Slika1

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content