UDRUGA VELIKO SRCE MALOM SRCU Loptom s potpisima Vatrenih do nove kardiološke opreme

Povodom Svjetskog dana srca, koji se svake godine obilježava 29.rujna, pokrenuta je donatorska akcija Veliko srce Vatrenih za naša mala srca, u okviru Udruge veliko srce malom srcu, koja traje mjesec dana. U akciji svi zainteresirani dobročinitelji mogu sudjelovati u aukciji za loptu s potpisima Vatrenih, a novac od aukcije namijenjen je kupovini nove kardiološke opreme za jednu hrvatsku bolnicu. 

Veliko srce malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Tijekom godine, uz potporu članovima, aktivni su i u prikupljanju sredstava pomoću kojih kupuju vrijednu i nezamjenjivu opremu za bolnice, škole i vrtiće i tako spašavaju živote djece i odraslih.

Ovaj put, pozivaju sve zainteresirane da se uključe u aukciju i tako pomognu kupiti novu kardiološku opremu za bolnicu, koja će malim borcima pomoći u borbi za život, vrhunskim i brižnim liječnicima te medicinskih sestarama i tehničarima olakšati brigu za najmlađe pacijente.

-Zahvaljujemo svima koji su dosad podržali sve naše akcije i koji su nam pomogli da dosad kupimo opremu i uređaje poput AVD-a, a koji su svoje mjesto pronašli u vrtićima. Svake godine velika srca pokažu da čuju poziv malih, hrabrih srdaca koje se bore i koja ne odustaju pa ih i ovaj put pozivamo da se uključe u akciju na državnoj razini i pomognu za dobar cilj – kaže Irena Gros iz podružnice Udruge za Virovitičko-podravsku županiju.

Loptu će na aukciji kupiti ponuđač s najvišom ponudom. (www.icv.hr, mlo, Udruga veliko srce malom srcu)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content