JUNIORI SLA-ORA A Slavonija, Papuk i Zrinski postigli ukupno 27 pogodaka u svojim susretima: Voćin stigao do pobjede u Zdencima

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 6. kola u konkurenciji juniora.

Izuzetno efikasno kolo obilježile su visoke pobjede Zrinskog, Papuka i sladojevačke Slavonije, a u tri spomenute utakmice palo je nevjerovatnih 27 pogodaka.

Zrinski je na domaćem terenu s 10:0 slavio protiv nekompletne miljevačke Mladosti, a do poluvremena se mreža gostujućeg vratara Renata Lukačeka zatresla četiri puta. Strijelci su bili Matej Bračun u 13., Alen Pipek u 25., Valent Kolić u 27., te Franko Šterl u 28. minuti utakmice. Nastavak je donio još šest pogodaka domaćih nogometaša. Tri nova zgoditka postigao je Pipek, po jedan su još dodali Kolić i Bračun, dok se u strijelce upisao i Dražen Huber.

Istim rezultatom do pobjede je na gostovanju u Crncu stigla sladojevačka Slavonija, a da će rezultat biti tako visok nije se dalo naslutiti nakon prvih 45. minuta. Gosti su na odmor otišli s minimalnom prednošću golom Ive Jukića, no u drugom poluvremenu ubacili su u brzinu više i dodali još devet pogodaka. U nastavku je Jukić ”ubacio” tri nova gola, dok su se u strijelce još upisali Mateo Novaković, Mateo Peška, Dominik Kizivat, Mihael Rabić i Tin Vencl, koji je postigao dva gola.

Tri pogotka manje postigao je Papuk koji je sa 7:0 slavio protiv Dinama iz Četekovca. Dva gola u toj su utakmici upisali Petar Čes i Ivan Jelenčić, dok su po jedan dodali Alen Knežević, Teo Pranjić i vratar Matija Grosl koji je bio precizan s bijele točke.

U posljednjoj utakmici kola sastali su se Sloga iz Zdenaca te Voćin, a gosti su odnijeli pobjedu rezultatom 2:1. Svi zgoditci pali su u nastavku. Voćin je do prednosti došao golom Ive Barića u 68., dvije minute kasnije na 2:0 povisuje Jadranko Tašić, dok je konačan rezultat postavio Luka Mataija osam minuta prije kraja susreta.

Slavonija je trenutno vodeća momčad lige s maksimalnih 12 bodova iz četiri odigrana susreta, drugi je Voćin s također 12 bodova, ali uz utakmicu više, dok treće mjesto drži čačinačka Mladost. Posljednja je i dalje Mladost iz Miljevaca koja u četiri utakmice nije uspjela doći do bodova.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content