Ministarstvo znanosti i obrazovanja odabralo najbolje učitelje i nastavnike Hrvatske: Među njima 11 iz Virovitičko-podravske županije

- PROMO -

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove je godine izabralo najuspješnije djelatnike na području obrazovanja. Nagradit će čak 511 učitelja i nastavnika, među kojima je 11 iz Virovitičko-podravske županije. 

Oni su Sanela Jukić, Patricija Karaman, Ivana Sabolić i Silvija Mađarić iz OŠ Eugena Kumičića Slatina, Hana Tepeš i Danijel Vilček iz OŠ Josipa Kozarca Slatina, Sanela Tot iz OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci, Josip Strija iz Gimnazije Petra Preradovića Virovitica te Zorislav Jelenčić, Željko Milnović i Ksenija Rastija iz SŠ Marka Marulića Slatina. 

– Ovim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, stoga će se u povodu međunarodnog Dana učitelja 5. listopada 2021. godine prof. dr. sc. Radovan Fuchs virutalno obratiti s čestitkom nagrađenim odgojno-obrazovnim djelatnicima.

Iskreno čestitamo najuspješnijim odgojno-obrazovnim djelatnicima u školskoj godini 2020./2021. te im želimo uspješan nastavak rada, osobito u ovim izazovnim vremenima – kažu iz Ministarstva.

Imena svih dobitnika nalaze se na sljedećoj poveznici.

(www.icv.hr)

Povezane vijesti

Skip to content