Mjesni Sportsko-rekreacijski centar u Cabuni dobio novu nadstrešnicu: Izgradili ju mještani uz pomoć sredstava Općine Suhopolje

Povodom Dana Župe BDM Kraljice svete krunice u Cabuni, jučer (nedjelja) je upriličeno svečano otvorenje objekta – nadstrešnice u sklopu novoizgrađenog malog Sportsko-rekreacijskog centra u ulici Alojzija Stepinca u Cabuni. Uz predstavnike Općine Suhopolje,  Vijeća Mjesnog odbora Cabune i brojnih mještana, ovaj objekt svečano je otvorio predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Cabuna Dražen Vanjhal, a blagoslovio ga je upravitelj župe Kraljice svete krunice u Cabuni, velečasni Darijo Šimić.

– Izgradnja ovog objekta koji zaokružuje cjelinu Sportsko-rekreacijskog centra koji u sebi uključuje mali park, nogometno i odbojkaško igralište, natkriveni prostor za odmor i dječje igralište, zasluga je Općine Suhopolja koja je financirala cjelokupni projekt, ali i svih mještana naselja Cabuna koji su na razne načine tijekom više radnih akcija pomagali izgradnji ovog centra – rekao nam je predsjednik Dražen Vanjhal.

– Sama vrijednost nadstrešnice je oko 50.000 kuna, financirala je, kao i cijeli Sportski centar, Općina Suhopolje, izgradili su je naši mještani dobrovoljnim radom, a izgradnja je trajala nekih 2 i pol mjeseca. Veličina nadstrešnice je oko 45 kvadratnih metara i smatram da će to biti dostatan prostor za odmor i druženje mještana i gostiju, razne sportske i ostale priredbe ili u slučaju potrebe kao sklonište od kiše. I dalje ćemo raditi na renoviranju, organizirati radne akcija te nadam se i uz daljnju pomoć Općine Suhopolje, koliko god to ona bude u mogućnosti, što više približiti ovo naselje potrebama mještana – rekao je Dražen Vanjhal.

Nakon svečanog dijela, uslijedilo je druženje mještana u novom prostoru, a za glazbeni dio pobrinuo se tamburaški sastav “Rođaci” iz Jugovog Polja. 

(www.icv.hr, bs, foto: B.Sokele, M. Malizani)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content