PIONIRI Borova i Mikleuš kod uzrasta U-13 otvaraju posljednje jesensko kolo: Graničar Bušetina dočekuje Gradinu, kod uzrasta U-9 drugoplasirano Suhopolje ugošćuje No Limit TVIN

Ovog vikenda na rasporedu je nekoliko utakmica u pionirskom uzrastu.

PIONIRI U-9

Kod pionira U-9 u subotu, odnosno nedjelju, odigrat će se zaostale utakmice. U neodigranom susretu iz 2. kola četvrtoplasirana Pitomača na svom će terenu dočekati Graničar Bušetinu, dok će zaostalu utakmicu iz 4. kola na stadionu Park odigrati drugoplasirano Suhopolje i No Limit TVIN, sedma momčad na prvenstvenoj ljestvici.

Zaostala utakmica 2. kola, subota 23. listopada u 11 sati

Pitomača – Graničar Bušetina

Zaostala utakmica 5. kola, nedjelja 24. listopada u 10 sati

Suhopolje – No Limit TVIN

PIONIRI Custom

PIONIRI U-11

Ovog vikenda neće se odigravati utakmice u ovom uzrastu. Virovitica je vodeća s maksimalnih 15 bodova, slijedi Graničar Bušetina koja ima devet bodova, na trećem mjestu nalazi se milanovački Sokol s šest bodova, dok je Rezovac na posljednjem mjestu bez osvojenog boda.

PIONIRI Custom 1

PIONIRI U-13

Sedmo kolo nastavlja se danas utakmicom između Borove i Mikleuša, a bit će ovo prilika za obje momčadi da dođu do prvih ovosezonskih bodova. Graničar Bušetina u subotu će u Okrugljači dočekati Gradinu, dok će Podgorje u zaostaloj utakmici 5. kola dočekati Mikleuš.

7. kolo, četvrtak 21. listopada u 16:30 sati

Borova – Mikleuš

7. kolo, subota 23. listopada u 11 sati

Graničar Bušetina – Gradina

Zaostala utakmica 5. kola, subota 23. listopada u 11 sati

Podgorje – Mikleuš

PIONIRI Custom 2

PIONIRI U-15

Naslov jesenskog prvaka nakon šest odigranih kola u kategoriji U-15 osvojila je Pitomača s 15 bodova, dva boda više od drugoplasirane Munje iz Velikog Rastovca. ŠN Graničar Bušetina smjestila se na treće mjesto s 12 bodova, osam bodova osvojila je Bilogora 1947, jedan manje ima sopjanski Podravac, s dvije pobjede do šest je bodova stigla čačinačka Mladost, dok je posljednje mjesto pripalo Mladosti 1930 iz Čađavice koja u jesenskom djelu prvenstva nije upisala bodove.

PIONIRI Custom 2 1

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content