PIONIRI U-9 Virovitica, Suhopolje i Graničar Bušetina upisali uvjerljive pobjede u susretima 7. kola

Jučer su odigrane preostale tri utakmice 7. kola u kategoriji pionira kod uzrasta U-9.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarilo je Suhopolje koje je na gostovanju u Gornjem Bazju slavilo s visokih 6:0. Tri pogotka na toj je utakmici upisao Karlo Kojadin, Ivano Hajmaši dodao je dva, dok je jednom mrežu pogodio Dominik Medved.

U Bušetini je domaća Graničar Bušetina slavila protiv No Limit TVIN-a. Gosti su poveli preko Stjepana Borne Lovrenca koji je mrežu pogodio u 8. minuti, na 1:1 dvije minute kasnije izjednačio je Jan Balogović, a isti je igrač postigao sljedeća tri pogotka za vodstvo od 4:1. Na 5:1 povisio je Karlo Balogović, dok je konačnih 5:2 postavio Lucas Janković.

U preostaloj utakmici Virovitica je s 5:1 pobijedila Pitomaču na Vegeški. Petar Iličić doveo je Viroviticu u prednost u prvom poluvremenu, dok su preostali zgodici postignuti u nastavku. Redom su zabijali Jelena Mađarac, Jakov Benčina, Iličić, kojem je ovo bio drugi pogodak, te Lovro Galjar. Jedini pogodak za Pitomaču u ovom je susretu postigao Viktor Utješinović.

Do kraja ovog tjedna odigrat će se još dvije zaostale utakmice. Pitomača i Graničar Bušetina 23. listopada odigrat će zaostali susret 2. kola, dok će se dan kasnije, 24. listopada, odigrati utakmica između Suhopolja i No Limit TVIN-a.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content