Potpisan ugovor za radove i opremanje TIC-a Klopotec u Kladarskom bregu

U Općini Pitomača danas (četvrtak) je potpisan ugovor za izvođenje radova i nabavu namještaja za opremanje Turističko-informacijskog centra Klopotec u projektu EAGLE. U ime Općine Pitomača ugovor je potpisao općinski načelnik Željko Grgačić, a u ime izvođača radova direktor tvrtke Komfort d.o.o. Đuro Kucelj.

Ovim radovima izvršit će se rekonstrukcija postojeće strehe, izgradnja zgrade ukopanog podruma i izgradnja građevine vidikovca sa ugrađenim sklopom klopoteca na lokaciji izletišta u Kladarskom bregu.

Radovima će se završiti izletište u Kladarskom bregu koje će postati novi Turističko-informacijski centar s turističkom ponudom za izletnike te rekreativce – planinare i bicikliste, a ovim potpisom su stečeni svi uvjeti da se krene s radovima koji će trajati 12 mjeseci od uvođenja u posao. Vrijednost nabave za radove i opremanje je 2.494.626,98 kuna – rekao je načelnik Željko Grgačić.

Nositelj projekta EAGLE („Enhancing the Adventure Generating Local Environment Pitomača-Pecs“), odobrenom za financiranje u sklopu Programa prekogranične suradnje Interreg Mađarska-Hrvatska 2014.-2020, je Općina Pitomača u suradnji s partnerima, pečuškom šumarijom Mecsekerdő i Turističkom zajednicom Općine Pitomača.

(pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content