PRVI NA PODRUČJU VPŽ U Virovitici otvoren Mail Boxes Centar: Potpuno novo iskustvo slanja paketa

Virovitica se danas (petak) smjestila na kartu gradova koji imaju jedan od ukupno 2.800 MBE Centara širom svijeta. Naime, vlasnik tvrtke Grafiti Becker, Igor Tomljanović, otvorio je u samom centru Virovitice u novouređenom prostoru Mail Boxes Centar, ujedno i jedini na području Virovitičko-podravske županije, ali i šire. Tomljanović je tako postao novi MBE franšizer.

Otvorenju novog centra nazočio je i Saša Cvetojević, generalni menadžer tvrtke MBE Adriatic d.o.o. kao i mnogi poduzetnici s područja grada Virovitice i okolice.

MG 5076

Riječ je o sustavu koji u više od 2.800 poslovnica širom svijeta nudi svojim klijentima usluge dodane vrijednosti koje im omogućuju učinkovitije poslovanje. Glavni klijenti MBE poslovnica su mikro i mala poduzeća, te samostalni profesionalci, kojima MBE može preuzeti kompletnu brigu oko poslova logistike. Glavne usluge koje takvi klijenti koriste su registracija adrese i najam poštanskih sandučića, prijem pošte i pošiljaka, prikup, slanje te preusmjeravanje pošiljaka, usluge grafičkog dizajna i tiska te web dizajn i video produkcija. Srednjim i velikim poduzećima MBE uglavnom pomaže poboljšati procese paketne dostave, posebnih pakiranja i mikrologistike.

MG 5104

Mail Boxes Etc. u Hrvatskoj se pojavio 2018. godine i sredinom ožujka otvario Pilot Store u Zagrebu, a krajem godine i tri nove poslovnice u Varaždinu i Slavonskom Brodu te Rijeci. Razvoj mreže se nastavlja i MBE djeluje na više od 2.800 lokacija razasutih po svijetu.

Građani i poduzetnici Virovitice tako su dobili mjesto na kojem će imati kvalitetne usluge slanja i primanja pošiljaka, profesionalnog pakiranja, brzog tiska i grafike, registracije poslovne adrese i virtualnog ureda, najma sandučića, te mikrologistike i fulfillmenta.

MG 5112

-Procijenili smo da u Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji na neki način nedostaje ovakva firma koja se bavi organizacijom dostave i stvarima vezanim uz dostavu, kao što su skladištenje i otprema same robe. Funkcioniramo na način kao što funkcioniraju i postojeće dostavne službe, a to je da se na vaš poziv ili donošenjem paketa u naš ured taj paket zaprimi i dostavi na željenu adresu – naglašava Igor Tomljanović.

S obzirom da franšiza djeluje u cijelom svijetu, cjenovno su konkurentni i prilično jaki na tržištu, tako da su u mogućnosti izlicitirati povoljne cijene s postojećim kuririma s kojima će surađivati.

-Sasvim je svejedno ako ste roditelj koji šalje paket sinu u Irsku ili ste prodali nešto putem oglasnika i trebate to poslati u Split – vašu pošiljku donesite u naš MBE Centar i sve ostalo prepustite nama, jer ćemo za vas pronaći najbolju soluciju. Ne brinite ni o dostavi ni o pakiranju – sve to možete prepustiti nama, vi samo donesite predmet ili paket koji želite poslati, a mi ćemo ga pakirati profesionalno, koristeći materijale i metode koje osiguravaju da vaš paket dođe na odredište neoštećen – rekao je Tomljanović.

MG 5125

Velik dio njihovog poslovanja, kako kaže, otpada na poslovanje s građanstvom. Ured, koji se nalazi na Trgu kralja Tomislava u Virovitici otvoren je svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Ako niste u mogućnosti paket dostaviti osobnim dolaskom u MBE Centar, nazovite ih na broj 033/ 500-150, a zatim će oni doći na vašu adresu i preuzeti paket.

Ako vaša firma treba kontinuirano slanje paketa kupcima, sasvim je svejedno šaljete li uzorak maslinovog ulja na natjecanje u Italiju ili imate web shop koji treba dostavu paketa – obratite im se s povjerenjem kako bi vam napravili ponudu po mjeri. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content