SKUPE VOŽNJE Dvojici vozača stižu kazne od najmanje 10 tisuća kuna, tri mjeseca bez vozačke i šest negativnih bodova

Protekli vikend ostat će u pamćenju dvojici vozača koji će zbog svojih prekršaja ostati bez najmanje 10 tisuća kuna, tri mjeseca bez vozačke dozvole i šest negativnih bodova. 

Prvi od njih je 23-godišnji vozač osobnog automobila koji je uhvaćen kako u nedjelju u poslijepodnevnim satima u Ulici Vladimira Nazora u Slatini vozi dvostruko više od dopuštenih 50 km/h. Utvrđeno je kako je upravljao 101 km/h i to je ujedno najveća utvrđena brzina prošlog tjedna. 

Iste sankcije slijede i 49-godišnjem vozaču osobnog automobila koji je zatečen kako upravlja vozilom s utvrđenom koncentracijom alkohola u organizmu od 2.20 promila u subotu u 23.20 sati u Turanovcu, a što je najveća koncentracija alkohola u organizmu utvrđena kod vozača motornog vozila protekli tjedan.

Prošlog su tjedna policijski službenici u nadzoru prometa utvrdili 217 prekršaja, od kojih 35 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 67 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 28 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 10 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, jedan prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i dr.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content