Smjena na klupi Gradine: Ante Mikulić više nije trener momčadi koja se nalazi na samom začelju 1. ŽNL

Ante Mikulić više nije trener županijskog prvoligaša Gradine, objavljeno je na službenim facebook stranicama gradinskog nogometnog kluba.

-Nakon deset odigranih kola i jednog osvojenog boda, uprava kluba odlučila se na smjenu trenera. Dosadašnjem treneru Anti Mikuliću hvala na svemu, te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere. Naši momci s novim trenerom putuju na gostovanje u Četekovac. Nadamo se da će se ekipi ‘vratiti’ sve promašene šanse iz zadnjih par kola, te da će konačno upisati tri boda – između ostalog, stoji u objavi.

‘Oglasio’ se i sada već bivši trener Gradine, Ante Mikulić.

-Informacija je točna, ostavku na mjesto trenera podnio sam još prije dva tjedna i to je bila moja konačna odluka, ali u razgovoru s igračima odlučio sam ostati na klupi i pomoći dok uprava ne pronađe novo rješenje. Riječ je o vrlo zanimljivoj ekipi kojoj je dosad nedostajalo i malo sportske sreće. Stvarali smo šanse, u nekoliko utakmica odigrali bolje od suparnika, ali nedostajalo je efikasnosti u napadu i sve skupa rezultiralo je samo jednim bodom u deset utakmica. Mislim da je najveći problem u svemu slaba volja igrača, što je rezultiralo nedostatkom treninga, a bez redovitog treniranja u ovom rangu natjecanja teško je postići zapaženije rezultate – izjavio je Mikulić.

Tko će ‘sjesti’ na ‘vruću’ klupu Gradine zasad nije poznato, ali jasno je da neće imati lak posao. Momčad se nalazi na posljednjem mjestu s tek jednim bodom, uz 12 postignutih i 34 primljena pogotka.

Ovog vikenda momčad putuje u Četekovac, gdje će ju ugostiti domaći Dinamo, petoplasirana ligaška momčad.

(www.icv.hr, NK Gradina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content