Vašarević pred jednu od ‘ključnih’ utakmica prvog dijela: Ne izlazimo iz dvorane bez dva boda

U dosadašnjem tijeku natjecanja rukometaši Viro Virovitice ostvarili su dvije pobjede na svom terenu te su dva puta poražni na gostovanjima. U subotu, 16. listopada, ponovno u ranom terminu, ovog puta u 16 sati na ‘parketu’ sportske dvorane Tehničke škole u Virovitici, u petom kolu 1. hrvatske lige Sjever ugošćuju Dugo Selo.

U protekle dvije sezone Dugo Selo je bilo uspješnije od Virovitičana i stalno se nalazilo pri vrhu ligaške tablice. Mlada momčad ‘žarila je i palila’ prvoligaškim terenima. Ove sezone u prva četiri kola nije osvojila niti jedan bod i nalazi se na samom začelju. Nekoliko igrača je otišlo iz kluba, ali to ne znači da su oni koji su ostali, ‘zaboravili’ igrati rukomet.

Upravo iz tog razloga, u redovima rukometaša Viro Virovitice ‘ne smije biti opuštanja’, a samo punim angažmanom mogu doći do novog uspjeha, koji bi ih učvrstio u gornjem dijelu tablice.

– Konačno bi trebali biti kompletni. Bit ćemo jači nego u proteklim kolima. Cilj nam je svakako osvojiti dva boda. Ovu smo utakmicu označili kao jednu od ključnih u ovom dijelu prvenstva. Ne mislimo izaći iz dvorane bez nova dva boda, s kojima bi ‘pobjegli’ momčadima koje se nalaze u zoni ispadanja iz lige – susret je najavio trener Virovitičana Damir Vašarević.

U kubu očekuju i podršku svojih vjernih navijača u pohodu na dva vrijedna boda.

1. HRL Sjever, 5. kolo – subota, 16. listopada

Novi Zagreb – Prelog (u 13:15 sati)
Viro Virovitica – Dugo Selo (u 16:00 sati)
Maksimir Pastela – Đakovo (u 16:30 sati)
Vidovec – KTC (u 19:00 sati)
Čakovec – Sisak (u 20:00 sati)

1. HRL Sjever, 5. kolo – nedjelja, 17. listopada

Metalac – Požega (u 15:00 sati)
Osijek – Ivanić (u 18:00 sati)

1. HRL Sjever

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content