Završen ciklus besplatnih radionica za poduzetništvo

U poduzetničkom inkubatoru Pitomača u četvrtak, 30. rujna, održana je posljednja od četiri besplatne radionica za poduzetništvo u organizaciji Zagrebačke banke i Mreže inkubatora Virovitičko-podravske županije.

Ovaj ciklus od 4 radionice proveden je s ciljem kako bi postojećim i budućim poduzetnicima omogućio stjecanje novih znanja i vještina u pokretanju i vođenju vlastitog poduzeća. Radionice su obuhvatile teme pokretanja poslovanja i poslovnog platna, financije poduzetnika i poslovni plan, financijske izvještaje i pojmove, pravne oblike poslovanja te područje EU fondova i marketinga.

ZABA FINAL 94

Na radionicama je ukupno sudjelovalo 33 polaznika, a među polaznicima je bilo studenata, nezaposlenih osoba, ali i poduzetnika početnika. Ovakav tip radionica, koje su provedene kombinirano fizički na lokaciji i online, je po prvi puta na ovaj način organiziran u Mreži inkubatora Virovitičko-podravske županije.

Polaznici su osim novih znanja imali priliku međusobno se umrežiti, ali i upoznati stručnjake Zagrebačke banke, a koji im mogu pomoći u razvoju vlastitog poslovanja. Također, polaznici su se kroz četiri tjedna, u četiri poduzetnička inkubatora, imali priliku upoznati sa infrastrukturom te uslugama koje nudi Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije. (ADF; Mreža poduzetničkih inkubatora VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content