1. LIGA MLADEŽI NS SJEVER Virovitica na svom terenu osvojila šest bodova u susretima s križevačkim Radnikom

Na terenima sportskog centra Vegeška u Virovitici odigrani su susreti devetog kola 1. lige Nogometnog središta Sjever za mlađe uzraste. Selekcijama Virovitice gosti su bili vršnjaci Radnika iz Križevaca

Kod početnika, Virovitica je pobijedila rezultatom 3:1. Domaći nogometaši su poveli 3:0 s dva pogotka Nike Androvića i jednim Tea Čora, da bi gosti pred kraj smanjili zgoditkom Gabrijela Furmega.

Nakon devet odigranih utakmica Virovitičani se nalaze na drugom mjestu s 19 osvojenih bodova, šest manje od vodećeg Varaždina.

Mlađi pioniri su poraženi rezultatom 2:1. Gosti iz Križevaca su poveli zgoditkom Matea Kopjara u 31. minuti, poravnao je Noa Hudi u 43. minuti, dok je pobjedu gostujućoj ekipi donio svojim zgoditkom u 46. minuti Juraj Pavičić.

 Nakon devet kola Virovitičani su šesti na tablici s 13 bodova, koliko imaju i peti Križevčani.

Pioniri Virovitice U-15 pobijedili su 3:1. U prvom dijelu su poveli pogotkom Luke Šešeta u 23. minuti. Igrači Radnika su izjednačili zgoditkom Matije Srbljinovića u 44. minuti, a  pobjedu domaćoj ekipi donio je s dva zgoditka glavom Matko Moslavac. Prvi je postigao u 49., a drugi u 52. minuti.

Nakon devet odigranih utakmica pioniri Virovitice U-15 su vodeći na tablici s 22 osvojena boda, jedan više od drugoplasiranog Varaždina, koji je odigrao dvije utakmice manje. 

U 10. kolu selekcije Virovitice gostuju u Varaždinu, kod istoimenog domaćina.

IMG 0495 Custom

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content