1. ŽNL Gradina u Četekovcu primila devet ‘komada’, Slavonija prekinula niz od devet pobjeda vodećeg Podravca

Odigrane su utakmice 11. kola 1. županijske nogometne lige.

Nakon devet uzastopnih pobjeda, vodeći Podravac iz Sopja ‘morao’ se na gostovanju kod Slavonije u Sladojevcima zadovoljiti samo bodom. Lider je poveo u petoj minuti zgoditkom svog ‘najlukavijeg’ napadača Antonija Babeca. U nastavku prvog dijela gosti nisu iskoristili nekoliko izglednih prilika za povećanje prednosti, u čemu ih je spriječio raspoloženi domaći vratar Ivica Tropšek. U drugom dijelu nogometaši Slavonije su uspjeli poravnati na 1:1 Pogodak je postigao Ivo Jukić u 62. minuti. Do kraja je domaća momčad imala nekoliko prilika za pobjednički zgoditak, ali su napadači bili neprecizni.

Slavonija Sladojevci – Podravac Sopje 1:1
Igrač utakmice: Ivica Tropšek

Drugoplasirani Mikleuš, pred svojim navijačima, došao je do pobjede od 2:0 nad Rezovcem. Prvi pogodak postigao je Ivan Ivčić u 39. minuti, a konačni rezultat postavio je Filip Mrva pet minuta kasnije. U drugom dijelu domaća momčad je dominirala, ali više nije došlo do promjene rezultata.

Mikleuš – Rezovac 2:0
Igrač utakmice: Ivan Ivčić

Dinamo je u Četekovcu, bez tri standardna prvotimca, došao do najuvjerljivije pobjede kola svladavši posljednjeplasiranu Gradinu 9:3. Po tri zgoditka za domaću momčad postigli su Matej Dorinka i Hrvoje Ibričić, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Antun Dunković, Tomislav Ribić i Bojan Kujavić. Dva zgoditka za goste postigao je Zvonimir Juhas, a jednom je precizan bio Marko Lukačević.

Dinamo Četekovac – Gradina 9:3
Igrač utakmice: Matej Dorinka

U Čačincima je domaća Mladost povela u 21. minuti pogotkom Tonija Ramića iz kaznenog udarca. Uzvratio je u 38. minuti Dominik Hodak, također s bijele točke. Tri minute prije odlaska na odmor Mladost je ponovno u prednosti pogotkom Matije Ognjenovića. Domaću pobjedu s dva zgoditka u drugom dijelu potvrdio je najbolji igrač utakmice Ante Đorđević. Prvi je postigao u 61. minuti, a drugi u 88. minuti.

Mladost Čačinci – Borova 4:1
Igrač utakmice: Ante Đorđević

Sloga iz Zdenaca je očekivano došla do tri boda na gostovanju kod Mladosti u Miljevcima. Gosti su poveli zgoditkom Milana Prlića s bijele točke u 20. minuti. Na 1:1 poravnao je Alen Keler svojim zgoditkom u 52. minuti. Sloga ponovno vodi pogotkom Danijela Ciglara u 64. minuti. Gostujuću pobjedu potvrdio je svojim zgoditkom u posljednjoj minuti Luka Mataija.

Mladost Miljevci – Sloga Zdenci 1:3
Igrač utakmice: Milan Prlić

Voćin je, nakon prvog ovosezonskog poraza, na svom Livatku minimalno svladao Crnac 1:0. U susretu, u kojem je domaća momčad dominirala, nije bilo mnogo prilika za zgoditke. Pobjedu domaćoj momčadi donio je Nikola Tomić odličnim udarcem s dvadesetak metara u 55. minuti.

Voćin – Crnac 1:0
Igrač utakmice: Nikola Tomić

Na samom vrhu ljestvice ponovno je velika ‘gužva’. Vodeći je i dalje Podravac s 28 bodova, samo bod manje ima drugoplasirani Mikleuš, dok momčad Voćina zaostaje za Sopjancima dva boda. Očekuje nas uzbudljiva bitka za jesenski naslov. Gradina je s jednim bodom posljednja ligaška momčad.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content