2. HRL SJEVER Ferić i Štefanec s 29 zgoditaka srušile mlade Osječanke

U osmom kolu 2. hrvatske lige Sjever rukometašice Pitomače na svom su terenu sportske dvorane Osnovne škole Petra Preradovića pobijedile drugu ekipu Osijeka rezultatom 50:29.

Na samom početku utakmice mlade Osječanke su u tri navrata imale minimalnu prednost, ali su vrlo brzo iskusne domaće rukometašice sve “postavile na svoje mjesto”. U 15. minuti je bilo 13:7, a na kraju prvog dijela 23:12. Brza i efikasna igra se nastavila i u drugom dijelu utakmice pa je na kraju rezultat bio visokih 50:29.

U domaćim redovima zgodicima su dominirale dvije igračice. Nina Ferić je postigla 16, a Tamara Štefanec 13 zgoditaka, ukupno 29 od 50 zgoditaka domaće ekipe.

U gostujućim redovima bolje od ostalih bile su Mia Jozanović s osam, te Renata Petrović i Virovitičanka Tea Strusa sa po pet pogodaka.

Pitomača: Iva Biuk, Iva Blažević, Ema Antoljak, Nina Ferić 16, Ines Begović 3, Tamara Štefanec 13, Sofija Martinčević 2, Marija Roberta Magić 4, Valentina Šanteković 2, Maja Biuk 2, Ana Šimić Kaša 4, Dora Šandrovčan 1, Katarina Švaco 1 i Marija Veronika Lacković 2. Trenerica: Sanja Šandrovčan.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content