2. HRL SJEVER Lavice nastavile pobjednički niz: Klara Crnoja najefikasnija u današnjem susretu

Rukometašice 1234 Virovitice stigle su i do šeste prvenstvene pobjede te su u novoj sezoni 2. HRL za žene i dalje jedina neporažena ekipa. U sklopu 7. kola gostovale su danas u Belom Manastiru gdje ih je dočekala Baranja, a Lavice su slavile rezultatom 26:22.

Za razliku od prijašnjih dvoboja, danas su se virovitičke rukometašice gotovo cijelo prvo poluvrijeme nalazile u rezultatskom zaostatku, domaća ekipa u jednom je trenutku imala i četiri pogotka prednosti, dok je na predahu Baranja imala +3 (13:10).

No, Lavicama nije dugo trebalo da preuzmu kontrolu nad rezultatom u nastavku. Već nakon pet minuta preokrenule su rezultat u svoju korist, a stečenu prednost nisu više ispuštale. Utakmica je završila s četiri pogotka viška na strani izabranica Darka Grdića.

1234 Virovitica ovom je pobjedom i dalje ostala stopostotna, no zbog zaostale utakmice iz prošlog kola trenutno se nalaze na drugom mjestu s 12 bodova koliko ima i trenutno vodeća Podravka 2 Lino.

1234 VIROVITICA: Martina Majkovčan, Lorena Ariana Volenik, Jelena Pratljačić, Lukrecia Veršec 1, Lea Zupčić 3, Nadia Dujmović 2, Klara Crnoja 8, Dora Koprek 3, Marija Medved 3, Nea Kovač, Nika Deskar 5, Elena Bardić 1, Lana Čor, trener: Darko Grdić.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content