3. HNL SJEVER Rok Horaček povratnik u sastav Virovitice koja će ugostiti momčad protiv koje je doživjela najteži ovosezonski poraz

U subotu, 13. studenog u 13 sati i 30 minuta igraju se susreti 13. kola 3. hrvatske nogometne lige Sjever. Nakon dva gostovanja, nogometaši Virovitice ponovno će igrati na svom terenu Sportskog centra Vegeška.

Subotnji virovitički gost je Polet iz Svetog Martina na Muri. U dosadašnjem tijeku natjecanja Virovitičani su najteži ovosezonski poraz inkasirali upravo kod Poleta, gdje su poraženi s visokih 6:0, međutim, u toj utakmici prvi dio završio je bez pogodaka. U posljednjoj minuti prvog dijela, zbog drugog žutog kartona, teren je morao napustiti iskusni virovitički igrač Slaven Marković. To je domaća momčad iskoristila u drugom dijelu i obilato ‘napunila’ virovitičku mrežu.

U Poletu igra niz ‘prekaljenih’ prvoligaških igrača, između ostalih Dejan Glavica, Luka Mezga, Leonard Mesarić i Ivan Dolovski, dok je Josip Brezovec, koji je ljetos svojim zgoditkom načeo mrežu Virovitice, prije mjesec dana otišao iz Svetog Martina na Muri.

Polet ima izuzetno snažnu momčad, što pokazuje pozicija na tablici. Trenutno su drugi s 27 bodova, jednim manje od vodećeg križevačkog Radnika.

Virovitički ‘narančasto – crni’, koji bi u subotnjoj utakmici trebali po prvi puta nastupiti u novim crnim dresovima, u posljednjoj domaćoj utakmici pokazali su da se, unatoč posljednjem mjestu na ligaškoj ljestvici, mogu ‘nositi’ sa svim momčadima u ligi. Vodeći Radnik došao je do pobjede u posljednjim trenucima i to nakon diskutabilnog jedanaesterca.

Trener Krešimir Crvenka nema problema s kažnjenim i ozlijeđenim igračima. U sastav se nakon jednomjesečne pauze zbog ozljede i koronavirusa vraća napadač Rok Horaček.

Nogometnu pravdu u ovom susretu dijeli Marko Dergez, a pomoćnici su mu Ivan Huđ i Mario Brunec.

3. HNL Sjever, 13. kolo: Subota, 13. studenog u 13:30

Bjelovar – Radnik Križevci
Rudar (MS) – Papuk Orahovica
Koprivnica – Međimurje
Virovitica – Polet (SmnM)
Podravina Ludbreg – Varteks Varaždin
Podravac Virje – Mladost Ždralovi

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content