Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” organizira 3. Memorijalni ultramaraton Virovitica-Vukovar

- PROMO -

U povodu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” organizira 3. Memorijalni ultramaraton Virovitica-Vukovar pod nazivom “Glasnici istine za Vukovar”.

– Start je u srijedu, 17. studenog u 16:30 sati ispred zgrade Virovitičko-podravske županije, a na ciljno odredište, Spomen križ na ušću Vuke, planira se stići 18 studenog u 12 sati- istaknuli su iz udruge maratonaca “Glasnici istine”.

Memorijalni ultramaraton u duljini od 170 kilometara nije natjecateljskog karaktera, već se trči takozvani ”štafetni način” gdje se trkači naizmjenično izmjenjuju na svakih pet kilometara. Uz članove udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” trčati će i petoro Virovitičkih rekreativaca, a svoje sudjelovanje najavio je i župan Virovitičko-podravski Igor Andrović koji će istrčati dionicu Virovitica-Slatina, te zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek-Golinac koja će također iz Virovitice otrčati jednu dionicu .

Dolazak u Slatinu je predviđen u srijedu 17. studenog u 20:30 sati.

(www.icv.hr, “Glasnici istine”)

 

Povezane vijesti

Skip to content