4. LIGA BJ-KC-VT Nakon prve ligaške pobjede Suhopolje u nedjelju gostuje u Predavcu: Kirin odrađuje suspenziju, a u sastav se vraća Dominik Bogati

Nakon devet ”sušnih” kola nogometaši Suhopolja proteklog su vikenda stigli do prve prvenstvene pobjede. U sklopu 10. kola na stadionu Park ugostili su Čazmu, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Marko Sertić četiri minute prije kraja. Konačno, možemo slobodno reći, jer do prvog slavlja moglo je doći i u prijašnjim utakmicama. Nedostajalo je ipak malo sreće, a sada treba nastaviti pozitivan niz. Nove bodove Grofovi će ove nedjelje tražiti u Predavcu gdje ih dočekuje sedmoplasirani Dinamo.

I domaći sastav ulazi s pobjedom u novi susret, proteklog vikenda slavili su na gostovanju u Bušetini s minimalnih 1:0, a jedini pogodak postigao je Josip Gegić, najefikasniji domaći igrač od kojeg će prijetiti i najveća opasnost. Dodajmo kako su jedan zgoditak manje upisali Luka Klišanin i Mate Perčec, a svi spomenuti igrači trebali bi biti na raspolaganju budući da prema službenom Glasniku 4. lige suspendiranih za ovu utakmicu neće biti.

S druge strane, na gostovanje se ovog vikenda neće zaputiti Enio Kirin koji će pauzirati zbog tri žuta kartona, no prema riječima trenera Samuela Spudića u Suhopolju su spremni za sutrašnji susret.

– Igramo protiv vrlo dobre momčadi koja to godinama pokazuje u ovom rangu natjecanja, ali mi se ne predajemo i idemo u Predavac po što bolji rezultat. Još iz igračkih dana znam da je tamo izuzetno teško uzeti bodove, mislim da su samo jednom ove godine poraženi na svom terenu, ali isto tako znam da se i njima može potkrasti koja greška koju moramo spremno dočekati. Dobra vijest je povratak Dominika Bogatija koji bi mogao zaigrati, Klemen i dalje vuče svoju ozljedu tako da njega ne koristimo previše, a vidjet ćemo što će biti s Markom Sertićem koji je zaradio jedan udarac na treningu. U svakom slučaju, idemo iznenaditi favorita, nadam se da je ova psihološka barijera popustila, kada su rezultati u pitanju, i da će nas sreća konačno malo ”pomaziti”- optimističan je uoči nedjeljnog dvoboja bio Samuel Spudić.

Poražen je Dinamo na svom terenu bio ipak jednom više, odnosno u dva navrata. Uz Ferdinandovac koji je slavio s minimalnih 2:1, bodove je odnijela i Čazma od koje su Grofovi bili bolji proteklog vikenda, a nadamo se kako će se u redovima ”žuto-zelenih” slaviti i nakon ovog dvoboja.

Glavni sudac utakmice bit će Karlo Rupčić, pomoćnici su mu Perica Posavec i Ivan Zobundžija, a utakmica je na rasporedu u 14 sati.

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content