4. LIGA BJ-KC-VT Odlična Slatina srušila kloštransku Mladost i približila se Pitomači na samo dva boda zaostatka

Od svojih navijača, pred zimsku stanku, nogometaši Slatine oprostili su se pobjedom nad Mladosti iz Kloštra Podravskog rezultatom 3:1. Usprkos domaćoj dominaciji, susret 12. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica počeo je iznenađujućim zgoditkom gostujuće momčadi. U 20. minuti Matej Herent uputio je udarac s tridesetak metara, domaći vratar Dino Radonjić odbio je loptu na koju je natrčao Borna Šandrovčan i pogodio slatinsku mrežu.

Do poravnanja je došlo dvanaest minuta kasnije kada je slatinski Brazilac Yuri Nicholas pronašao Matea Jerešića, koji je lagano svladao gostujućeg vratara Lea Franjića. Šest minuta prije odlaska na odmor Jerešić ‘vraća’ asistenciju Yuriju za 2:1. Na početku drugog dijela, loptu koju je prema Franjićevim vratima uputio Matija Bubaš, gostujući igrač Domagoj Vidaković ubacio je u vlastitu mrežu, iako je kao strijelac u zapisnik uveden Bubaš.

SL 3

Slatinčani su odigrali odličnu utakmicu, u kojoj su mogli doći i do uvjerljivije pobjede. Igru momčadi nosili su Renato Pecolaj i Robert Šomođi.

-U utrci s Pitomačom i Tehničarom za sam vrh tablice, ova tri boda su nam vrlo važna. Bili smo bolji i kvalitetniji tijekom cijele utakmice. Nesretno smo primili zgoditak, ali smo se brzo vratili u igru. Imamo širok kadar igrača, koji u svakom trenutku mogu dati maksimum – zaključio je trener Slatine Damir Pemper.

SL 2

Slatina – Mladost Kloštar Podravski 3:1
Najbolji u slatinskim redovima: Silva Nascimento Yuri Nicolas

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content