4. LIGA BJ-KC-VT Slatina nakon niza promašaja osvojila ”samo” bod na gostovanju u Imbriovcu: Bunjevac ”skinuo” jedanaesterac, Krušelj matirao svog vratara

U 11. kolu 4. lige Bjelovar–Koprivnica–Virovitica nogometaši Slatine su osvojili bod na gostovanju kod Borca u Imbriovcu odigravši 1:1.

U prvom dijelu utakmice domaća je momčad malo više kontrolirala igru, ali to nije uspjela materijalizirati. Najveći “krivac” za to bio je vratar Slatine Robert Bunjevac koji je u nekoliko navrata odlično reagirao. Najizgledniju priliku igrači Borca imali su 14. minuti kada je sudac Stjepan Hruškar dosudio kazneni udarac. Loptu je uzeo Žarko Bastalić, ali ga je Bunjevac nadmudrio. Slatinčani su imali dvije izgledne prilike za zgoditak, ali su bili neprecizni.

U drugom dijelu gostujuća momčad je dominirala, ali je i dalje bila neefikasna. Toni Hudoletnjak u dvije je situacije promašio je nemoguće, a svoju premoć Slatinčani su konačno materijalizirali u 78.minuti kada je domaći igrač Nikola Krušelj nehotično svladao svog vratara Dinu Balalu.

Slatinske propuštene prigodne su “kažnjene” minutu prije kraja budući da je iskusni Danijel Ivandija svojim zgoditkom poravnao na 1:1. Inače, Ivandija je u igru ušao četiri minute ranije, a dio svoje igračke karijere proveo u Mladosti 127., Suhopolju i Bilogori 1947. iz Špišić Bukovice.

Borac Imbriovec – Slatina 1:1
Najbolji u slatinskim redovima: Robert Bunjevac

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content