COVID-19 u VPŽ: Preminula tri muškarca, 60 pacijenata je hospitalizirano

Nažalost, u posljednja 24 sata, tri muškarca, 1933., 1943. i 1956. godište, uslijed infekcije COVIDOM-19 i brojnih komorbiditeta su preminula, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

Samo od početka studenog, preminulo je 38 ljudi, a ukupno od početka epidemije koronavirusom 218. I nadalje je visok broj hospitaliziranih osoba u Općoj bolnici Virovitica i KBC-u Osijek. Naime, na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica, nalazi se 58 COVID-19 pacijenata od kojih je njih troje na respiratoru, a u KBC-u Osijek ih je dvoje, oboje na respiratoru.

U posljednjem 24-satnom razdoblju područje Virovitičko-podravske županije bilježi 11 pozitivnih na virus SARS-CoV-2. Testiranih je bilo 54. Od 11 pozitivnih troje ih je iz Slatine, po dvoje iz Virovitice, Čađavice i Pitomače, jedna osoba je iz Suhopolja, dok za jednu nije navedeno s kojeg područja dolazi.

Od početka epidemije koronavirusa s područja VPŽ virusom SARS-CoV-2 zarazilo se 8.976 osoba. Nažalost, 218 ljudi je preminulo od posljedica infekcije COVIDOM-19. Iz Stožera civilne zaštite VPŽ apeliraju na odgovornom ponašanju, poštivanju epidemioloških mjera i cijepljenju protiv COVIDA-19.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content