Dobre vijesti iz NK Osijeka: Nema novih slučajeva zaraze koronom, subotnja utakmica s Istrom 1961 nije upitna

Nakon što je Nk Osijek izvijestio kako ima pet igrača pozitivnih na COVID-19, zbog čega je klub zatražio i dobio odgodu utakmice protiv Rijeke koja se trebala odigrati u nedjelju, sada stižu dobre vijesti kako novih slučajeva zaraze nema. Određen je i novi termin utakmice s Rijekom za 8. prosinca u 17 sati.

Naime, nakon što su se vratili s dvodnevnog odmora, nogometaši Osijeka su uoči jučerašnjeg treninga bili testirani i svi su nalazi bili negativni.  S obzirom da će neki od petorice igrača zaraženih virusom početkom prošlog tjedna izići iz samoizolacije, susret protiv Istre 1961 nije upitan.

– Još jednom ću ponoviti kako ne bismo odgađali ni susret protiv Rijeke da smo na raspolaganju imali bar jednog zdravog vratara. Obavili smo testiranja za svaki slučaj, rezultati su negativni, a s obzirom na to da jedan od vratara danas izlazi iz samoizolacije, nema razloga da ne igramo u subotu protiv Istre 1961. Nije meni problem ako su zaraženi igrači jer imamo širok kadar i izbor pa njihove izostanke možemo kompenzirati, ali bez vratara se ne može. Iskreno, nisam ni u jednom trenutku pomišljao na odgodu susreta protiv Istre 1961– rekao je za Glas Slavonije Nenad Bjelica, trener nogometaša Osijeka.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content