Gužve za cijepljenje u Virovitičko-podravskoj županiji: U subotu i danas prijepodne cijepilo se gotovo 650 građana

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije, zamjetan je povećan broj ljudi zainteresiranih za cijepljenje protiv COVID 19. Zbog toga je u subotu organiziran dodatan termin za cijepljenje na kojemu se u prostorijama Zavoda u Virovitici cijepilo čak 220 građana. Velika većina njih primila je prvu dozu.

Rekla nam je to voditeljica djelatnosti prevencije, suzbijanja i praćenja zaraznih bolesti pri Zavodu za javno zdravstvo “Sveti Rok” VPŽ, Darija Petrovčić, napomenuvši da su gužve za cijepljenje bile i danas, kao i u subotu.

– Danas je još veći broj onih koji su se odazvali cijepljenju protiv Covid 19 tako da smo već u prijepodnevnim satima evidentirali njih gotovo 300. Cijepimo bez naručivanja prvom, drugom ili trećom dozom – rekla je dr. Petrovčić te dodala kako se u Slatini cijepilo 156 građana, također većinom s prvom dozom.

Zbog ovakvog interesa, Zavod će u svojim prostorijama u Virovitici i Slatini organizirati dodatan termin cijepljenja u subotu, 13. studenog od 8 do 11 sati. Cijeli raspored cijepljenja u Virovitici, Slatini i Orahovici možete vidjeti OVDJE.

(www.icv.hr, bs; foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content