KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani “Encanto: Naš čarobni svijet” i akcijsku avanturu “Istjerivači duhova: Naslijeđe”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

ENCANTO: NAŠ ČAROBNI SVIJET – SINK
-animirani

Petak, 26.11. u 18:00
Subota, 27.11. u 18:00
Nedjelja, 28.11. u 18:00

Animirana priča o neobičnoj obitelji Madrigal, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Encanto. Magija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja, osim Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Encanto u opasnosti, Mirabel shvati da bi ona, jedina “normalna” Madrigal, mogla biti posljednja nada svoje izuzetne obitelji. Iako se obitelj Madrigal možda razlikuje od vaše, s njima ćete se osjećati baš kao kod kuće.

Cijena ulaznice: 20 kuna

ISTJERIVAČI DUHOVA: NASLIJEĐE
-akcija, avantura, komedija

Petak, 26.11. u 20:00
Subota, 27.11. u 20:00
Nedjelja, 28.11. u 20:00

Od redatelja Jasona Reitmana i producenta Ivana Reitmana, dolazi sljedeće poglavlje u izvornom Ghostbusters svijetu. U filmu Istjerivači duhova: Naslijeđe, kad samohrana majka i njezino dvoje djece stignu u mali grad, počinju otkrivati svoju vezu s izvornim Istjerivačima duhova i tajnom ostavštinom koju je njihov djed ostavio iza sebe. Scenarij su napisali Jason Reitman & Gil Kenan.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content