Blagdanski ugođaj stigao i u Knjižnicu i čitaonicu Pitomača

I ove godine Knjižnica i čitaonica Pitomača zasjala je u božićnom ruhu. Tako posjetom knjižnici možete vidjeti Čarobni kutak s pregršt božićnih slikovnica, lutkicu s knjigom u ruci, okićeni bor, Djeda Božićnjaka, anđela, adventski vijenac te izuzetno popularnu slikovnicu Prutimir.

– Kako bismo još više razveselili svoje korisnike povodom nadolazećih blagdana, ali i sve ostale posjetitelje u ovo najljepše doba u godini kojemu se svi veselimo, a naročito djeca, odlučili smo napraviti pravu malu božićnu bajku upravo na dječjem odjelu. Tu su i naše ručno izrađene jaslice koje smo također izložili kako bi ih svi posjetitelji mogli pogledati – poručili su iz knjižnice.

Untitled collage 1 1

Osim što posjetitelji mogu uživati u pogledu na Čarobni božićni kutak i pregršt novih i zanimljivih naslova za svaki uzrast, Knjižnica i čitaonica Pitomača u prosincu je pripremila i besplatnu članarinu za sve žitelje općine Pitomača. Također održat će se i proglašenje najčitatelja 2021. godine, a od četvrtka, 9. prosinca, u radnom vremenu knjižnice posjetitelji će moći pogledati izložbu slika autorice Anđe Galić.

(pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content