Konstituirajuća sjednica Županijskog odbora HDZ-a VPŽ, Andrović: Nastavljamo raditi za dobrobit svih stanovnika županije

Nakon provedenih unutarstranačkih izbora u listopadu na kojima je izabrano vodstvo Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije, u nedjelju 21. studenog članovi stranke izabrali su i nove članove Županijskog odbora.

Konstituirajuća sjednica novog sastava Županijskog odbora HDZ-a VPŽ održana je u petak, 26. studenog u prostorijama stranke. Uz predsjednika ŽO Igora Androvića te novoizabrane članove, sjednici su nazočili i podpredsjednici stranke: Josip Đakić ujedno i saborski zastupnik, Sanja Kirin, Igor Fazekaš i Saša Rister. Osim toga, sjednici je nazočila i saborska zastupnica Vesna Bedeković.

Igor Andrović zahvalio je svim članovima koji su iskoristili svoje pravo i izašli u nedjelju na izbore te ujedno čestitao novoizabranim članovima. Također, ovom je prilikom još jednom zahvalio i prijašnjem vodstvu stranke na čelu s Josipom Đakićem pod čijom je palicom Županijska organizacija dugi niz godina ostvarivala velike rezultate i pobjede na području Virovitičko-podravske županije.

– U periodu koji je pred nama nastavljamo svi zajedno raditi za dobrobit ljudi na području naše županije. Ispred nas je puno posla, nastavljamo sa započetim projektima i planiramo nove. Virovitičko-podravska županija je među liderima u povlačenju EU fondova u Hrvatskoj, a taj status ćemo nastojati zadržati i u financijskom periodu koji je pred nama. Cilj nam je što povući što više sredstava i nastaviti ulaganja u razvoj gospodarstva, poljoprivrede, obrazovanja i zdravstva kako u središtu, tako i najrubnijim dijelovima naše županije – rekao je I. Andrović.

Na konstituirajućoj sjednici izabrani su tajnik i rizničar Županijskog odbora. Za tajnika je izabran Dalibor Per, a za rizničara Željko Grgačić.

(hdz-vpz.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content